Brand dig selv med kuglepenne med logo

Alle bruger kuglepenne (foto syddesign.dk)
Alle bruger kuglepenne (foto syddesign.dk)

Kuglepenne er noget vi alle har brug for, hvad enten det er på arbejdspladsen, til notesblokken i skolen eller til tegnebogen derhjemme. Derfor er kuglepenne med logo også en optimal måde at brande sig på. Kuglepenne med logo er er en effektiv måde at synliggøre og profilere din virksomhed på. Du kan bruge dem både til messer, konferencer eller blot på arbejdspladsen. Derudover kan kuglepenne altid sendes med til dine kunder og fungere som et godt markedsføringsværktøj.

 

Til konferencer og messer

På konferencen er det oplagt at dele din kuglepen med logo ud til deltagerne. På den måde får alle mulighed for at tage noter til konferencen. Vigtigst af alt er det dog at din kuglepen med logo efterfølgende vil blive taget med tilbage til kontoret eller hjemmet, hvor budskabet og dit logo vil blive delt med omverdenen.

En kuglepen er en absolut nem og billig måde at få spredt sit budskab, når man er på messe med sin virksomhed. Du kan dele kuglepennene ud gratis til dine kunder og besøgende, og på den måde vil du automatisk også få flere besøgende på din messe, fordi du deler noget gratis ud. Nogle virksomheder bruger bolsjer med logo på til at dele gratis ud, men de er langt fra ligeså effektive som markedsføringsværktøj, idet de ikke holder ligeså lang tid som f.eks. kuglepenne med logo.

Hurtigt blikfang

Generelt er der utallige af måder at bruge kuglepenne med logo som en del af din markedsføringsstrategi, og i alle tilfælde vil det give din kunde en god oplevelse og samtidig få spredt dit budskab. Desuden kan en kuglepen med logo også bruges som en fin gave til en loyal medarbejder eller en god forretningsforbindelse.
Der er ingen tvivl om at kuglepenne med eget logo er og altid har været en populær markedsføring til møder, konferencer og messer.

 

Se et udvalg af kuglepenne med logo

 

Læs også

Kildevand med logo kan sikre dit firmas omdømme

T-shirts med tryk tilbyder et udtryk og et tilhørsforhold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.