Dansk firmagaver er gaver, der binder sammen

Det er vigtigt at belønne sine ansatte (foto syddesign.dk)
Det er vigtigt at belønne sine ansatte (foto syddesign.dk)

Der er ikke noget bedre end at give. Nogle siger endda, at det minder meget om at modtage, og at det måske i sidste ende er i stand til at kunne overgå det at modtage gaver. Derfor handler det om at kunne være i stand til at give og have noget at give. Måske ikke så meget for ens egen skyld, så meget for ens medmenneskers skyld. Smilet på ansigterne, glæden ved at modtage stråler over i den givendes perception, og folk mødes nu i sandhed i et samvær, der er skønt og strålende.

At give og at modtage

Det giver altså god mening at kunne give og at kunne modtage. Det giver ligeså god mening i forlængelse af dette at investere i dansk firmagaver. For der er virkelig meget godt at hente, hvad angår firmagaver. Som sådan er det med til at hente en følelse af selskab og samvær ind i virksomheden, der er værd at investere i. Nu er det altså ikke fordi, at man skal investere i dansk firmagaver, fordi det viser sig gavnligt i cost-benefit analyser, men det har dog sin relevans, at man udfordrer hinanden i en intimitet, der er bemærkelsesværdigt stemningsfuldt. Ved at give gaver glemmer man de naturlige roller, man glemmer de ellers så hierarkiske forbindelser, der eksisterer mellem ansat og chef.

En følelse af fællesskab

Dansk firmagaver kan lige pludselig skabe en stemning af sammenhold, af forbindelse og hvile, af betydningsfuldhed og holdmentalitet. Det kan altså klart anbefales, at man undersøger de forskellige muligheder. For det er i sandhed muligheder, der peger udover sig selv og mod noget større, noget mere meningsfuldt i samværet med andre mennesker. Når man giver gaver, er det altså som om, at man udvider horisonten, en fælles horisont, der kan bryde og udvide de ellers så stenhårde individualiteter, der udgør en virksomhed. Nu bliver virksomheden til en følelse af fællesskab.

Du kan finde dansk firmagaver her

5 thoughts on “Dansk firmagaver er gaver, der binder sammen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.