Det betaler sig at give gode firma julegaver

En god indsats bør belønnes med en god firmagave (foto syddesign.dk)
En god indsats bør belønnes med en god firmagave (foto syddesign.dk)

Mange arbejdsgivere står hvert år over for et valg, når det bliver december måned. Skal man give sine ansatte en god, men dyr julegave eller skal man spare pengene og nøjes med at give dem en lille ting? Hvad kan bedst betale sig og hvilke konsekvenser får det, hvis man ikke giver en stor julegave til de ansatte? Ofte er det i høj grad de økonomiske forhold og beregninger der spiller ind, men det kan være svært at sætte tal på, hvilke konsekvenser det vil have for de ansattes præstation på arbejdet, at de ikke bliver belønnet med en ordentlig julegave. Men rent faktisk giver det rigtig god mening, at bruge lidt tid og lidt ekstra penge på de ansatte, når de skal have en julegave.

 

Find gode gaver til samarbejdspartnere

En god julegave der ikke signalerer at arbejdsgiveren er nærig, vil nemlig få de ansatte til at føle sig tilstrækkeligt værdsatte, og dette betyder at de vil give sig mere på arbejdet. Hvis man er leder i en større virksomhed, hvor der er en del ansatte, kan det være rigtig svært at få fortalt alle medarbejdere, hvor tilfreds man er med deres arbejde. Men det er vigtigt, at de ansatte er klar over dette, for at de fortsat kan blive ved med at præstere på et højt niveau. De mister nemlig motivationen, hvis de ikke får at vide, at det de gør rent faktisk bliver værdsat af deres ledere.

 

Firma julegaver giver fleksible medarbejdere

En god måde at vise sine ansatte dette, er ved at give en god firma julegave. Og gør man dette, i stedet for lige at spare de få penge på julegaverne, vil de ansatte også blive mere fleksible, når hverdagen igen bliver presset og hektisk. Derfor vil det blive nemmere at løse de svære opgaver i fællesskab.

Se eksempelvis et udvalg af firma julegaver herinde

 

Læs også disse indlæg:

Find den rette firmajulegave til de vinunderlige ansatte

Reklamegaver er en god måde at gøre opmærksom på sig selv på

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.