Julekurve som firmagaver kan være en god løsning

En god indsats bør belønnes med en god firmagave (foto syddesign.dk)
En god indsats bør belønnes med en god firmagave (foto syddesign.dk)

Julen er for nogle den bedste tid. For andre er det noget af det værste. Den første gruppe er dem, der typisk er ellevilde med at købe perfekte julegaver, høre julemusik og spise julemad. Den sidste gruppe er dem, der typisk ikke gider være en del af juleindkøbsræset, hader julemusik og bliver trætte af julemaden. Hvis du befinder dig i den sidste gruppe, kan du sikkert godt nikke genkendende til frustrationen over at være tvunget til at finde julegaver. Det er ikke lige sådan noget, man bliver fri for. Det ligger dybt i den danske kultur. Derfor kan man ligeså godt få det bedste ud af det.

Skab god omtale af virksomheden

I virksomheder er det svært – for ikke at sige umuligt – at finde julegaver, som passer til alle medarbejdere og kunder. Derfor kan der være idé i at overveje, hvad der fungerer bedst. Det kan eksempelvis være en julekurv, fordi de fleste vil blive glade for lidt blandede lækre sager. Det kan være, at beløbet på julegaven skal variere fra nogle kunder til andre eller fra nogle medarbejdere til andre. For ikke at gøre det for besværligt, kan julekurven være en oplagt gave. På den måde kan man udvælge nogle produkter, som skal være en del af kurven. Så kan man let bestemme, hvor meget værdi hver enkelt kurv skal indeholde.

Julekurve er fine firmagaver

På den måde kan man enkelt og nemt skræddersy kurvene, så de passer til alle. Desuden kan sådan en julekurv sprede glæde hos de fleste. Og selvom der helt sikkert vil være noget, som modtageren ikke bryder sig om, så kan vedkommende dele det med sine nærmeste og fortælle om, hvor hun har fået det fra. Sådan kan det også sprede gode ord om virksomheden, og på den måde bliver julegaven også værdifuld for virksomheden. Det er win-win.

Læs mere om julekurve som firmagaver her.

 

Få flere ideer herinde:

Kuglepenne med tryk er simpel og effektiv reklame

T-shirts med tryk tilbyder et udtryk og et tilhørsforhold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.