Læs her, hvordan du finder julegaven til dine ansatte

En god indsats bør belønnes med en god firmagave (foto syddesign.dk)
En god indsats bør belønnes med en god firmagave (foto syddesign.dk)

Julegaver er en rigtig fin måde at vise dine ansatte, at deres arbejde er værdsat. Det er som bekendt tanken der tæller, men derfor kan man godt gøre sig lidt umage, når der skal vælges julegaver til de ansatte. Vi ved også alle sammen, hvor svært det kan være at vælge den helt rigtige julegave til dem du kender godt. Og det bliver på ingen måde lettere af, at man skal finde en gave, som alle vil blive glade for. Man kan selvfølgelig vælge, at julegaven til de ansatte i år bliver en kurv med vin, chokolade og specialiteter.

Gaver viser overskud

Men der er også andre muligheder. Der findes nemlig firmaer, der har gjort det til en specialitet at gøre det nemt for dig at finde den rigtige julegave fra din virksomhed. For store virksomheder, er der rigtig mange ansatte at forholde sig til, og derfor kan man godt have brug for professionelt hjælp. Disse firmaer kan både vejlede dig i, hvad der passer til jeres budget og de kan hjælpe med at vælge de bedste gaver. En anden løsning er, at man lader kollegaerne selv vælge deres julegave. For at begrænse det lidt, så kan du sætte et budget og finde nogle forskellige gaver, der passer til dette budget.

Motiver og inspirer medarbejderne

Herefter får de ansatte selv lov til at gå ind på en bestemt side og så derfra vælge lige den julegave, som de ønsker sig. Fordelen ved denne løsning er, at du har mulighed for at ramme lidt forskelligt, så flere kan blive glade for gaven. For selv om det er tanken der tæller, så ved vi jo godt, at det er bedst med en gave, man også bliver rigtig glad for i længden. En anden fordel er, at selv om du lader de ansatte selv vælge deres gaver, så har du sat rammen og på den måde også forholdt dig til, hvad du mener, at I som virksomhed kan være med til. Det gælder både i forhold til gavens størrelse, kvalitet eller hvis du har en holdning til nogle bestemt produkter.

Du kan se de mange muligheder her og få hjælp til at vælge julegave til de ansatte

 

Læs mere:

Smagfuldt kildevand med firma logo er god reklame

Kuglepenne med logo er en fin lille firmagave at give ud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.