Profilbeklædning og chancen for at være synlig lokalt

Lav t-shirts til særlige lejigheder, eller med jeres logo (foto syddesign.dk)
Lav t-shirts til særlige lejigheder, eller med jeres logo (foto syddesign.dk)

Det er næsten en selvfølge at skulle investere i ting og sager med logo på, for mange virksomheder. Det handler nemlig i høj grad om at kunne skille sig ud og skabe noget synlighed for din virksomhed. Derfor er der mange måder at gøre dette på, og dette er for eksempel tøj med tryk – eller rettere profiltøj.

 

Skab synlighed med profilbeklædning

 

Profiltøj er en klar fordel for dig, der gerne vil skabe noget synlighed for din virksomhed. Ikke alene, når i som virksomhed er repræsenteret uden for konteret til for eksempel messer eller konferencer. Det er også når medarbejderen har sit profiltøj på i dagligdagen. Dermed bliver din virksomhed repræsenteret i det lokale miljø – for det er uden tvivl, noget folk i supermarkedet, på apoteket eller andre steder, lægger mærke til.

 

Profiltøj er dermed ikke alene til virksomheder, der gerne vil markedsføre deres produkter. Det er også til dig, der er medlem af en forening, hvad end det er skak eller fodbold. Når man er ude og repræsentere sin forening, er det en god idé at kunne skille sig ud og vise – stolt – hvor man kommer fra. Derfor er det oplagt til fodboldhold, gymnastikpiger eller det lokale bowlinghold. Måske endda dig, der er leder af en efterskole, hvor holdtøj er en stor ting.

 

De mange muligheder

 

Hvis du har mulighed for at købe profiltøj, er der mange, mange muligheder. Og derved er der også noget at finde til enhver lejlighed og til ethvert budget. Skal du have noget simpelt og billigt kan du for eksempel få en helt almindelig bomulds t-shirt med tryk på helt efter dit ønske. Det kan også være en kasket, pandebånd eller hue. Har du et lidt større budget, og skal ud og repræsentere jer synligt, kan det være det værd at smide lidt ekstra efter en skjorte, vest og måske bukser. Er tøjet af en god kvalitet, er der også chance for at dine medarbejdere eller medlemmer vil bruge tøjet ”civilt” og dermed repræsentere jer i det lokale.

 

Klik her for at se mere om profilbeklædning

 

Læs også:

Kuglepenne med tryk er simpel og effektiv reklame

Hold dine ansatte glade ved at give firmagaver

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.