Skal dit firma give gave til kunder og medarbejdere? God idé

En god indsats bør belønnes med en god firmagave (foto syddesign.dk)
En god indsats bør belønnes med en god firmagave (foto syddesign.dk)

Alting gør en forskel, når man driver virksomhed. Selvom de små detaljer kan virke ligegyldige, så er intet ligegyldigt. I de fleste brancher er konkurrencen massiv, især fordi verden er globaliseret, så alle verdenshjørner konkurrerer indbyrdes med hinanden. Det gør ikke livet let for erhvervsdrivende. Det stille høje krav til virksomheder, der vil overleve. Det stiller endnu højere krav til virksomheder, der vil gå forrest. Stilstand er aldrig en mulighed, for stilstand er lig med undergang. Og udviklingen går drønstærkt.

 

Vis anerkendelse og taknemmelighed

Derfor kan selv den mindste detalje gøre en stor forskel. Det gælder også, når det kommer til gaver. Ja, firmagaverne. De skal jo gives alligevel, så derfor kan man ligeså godt gøre en dyd ud af det. Det betaler sig endda, hvis man gør det ordentligt. Og det behøver ikke at kræve meget. Når det kommer til kunder og medarbejdere, er det en god idé at give gaver. Medarbejdere vil måske føle sig mere værdsat, mens kunderne vil få et bedre indtryk af virksomheden. For begge parter kan det øge deres loyalitet. Det kan ikke måles i kroner og øre. Samtidig kan den gode firmagave betale sig selv hjem.

 

Den gode firmagave betaler sig selv

Den kan nemlig give virksomheden positiv omtale, hvis gaven er så god, at folk taler om den. Det kan være, at gaven er noget, der står fremme i folks private hjem. Her vil den sikkert blive genstand for samtale, og det kan forbedre virksomhedens brand. Udbyttet af gaverne bliver hurtigt en smule abstrakt, men der er ingen tvivl om, at den gode firmagave betaler sig. Man køber dem alligevel, så hvorfor ikke gøre det ordentligt? Det er ikke specielt svært. Det gælder bare om at finde noget, som holder længe, står fremme, og som de fleste kan lide. Dansk design er som regel en sikker vinder.

Læs mere om firmagaver her.

 

Få mere inspiration:

USB med logo skaber både glæde og synlighed

Reklameartikler skaber synlighed

 

1 thought on “Skal dit firma give gave til kunder og medarbejdere? God idé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.