Smagfuldt kildevand med firma logo er god reklame

Vandflasker med logo (foto syddesign.dk)
Vandflasker med logo (foto syddesign.dk)

Virksomheder kan gøre meget, for at skabe et positivt brand. Nogle gange er det de store ting, der gør forskellen, andre gange kan små detaljer også gøre rigtig meget. Du kan eksempelvis give noget content marketing, hvor du giver kunderne noget gratis, der er relateret til dit brand og på den måde skabe en god relation til virksomheden og i sidste ende nye kunder og bedre økonomi. Med andre ord: Det kan betale sig at investere i noget, for at få den værdifulde branding og kundekontakt.

 

Vælg noget praktisk og anvendeligt

En mulighed er at få lavet lækkert kildevand med jeres firma logo på flasken. Dette er særligt godt, hvis I holder store møder eller messer. Måske støtter I nogle arrangementer, hvor det kunne være godt med noget reklame? Her er det oplagt at sende et læsfuldt kildevand med logo ud, for det bliver helt sikkert brugt. Ingen kan have noget imod at få en gratis vand. Husk dog at vælge noget godt vand. Der findes dårligt kildevand og det vil du som virksomhed helt sikkert ikke kædes sammen med. Sørg for at finde noget godt kildevand, når du skal have dit logo på.

 

Kildevand og andre ting med logo

Du behøver ikke at nøjes med at få dit logo på en kildevand. Der er mange andre muligheder. På nogle spillesteder og barer har man valgt at få sit eget label på øllene. Det gør eksempelvis Thy Bryggeri og Hankock Bryggeri. Du kan måske lave en aftale med andre firmaer og brands. Det er jo god reklame for både jer og de varer I får jeres logo på. Der skal naturligvis være en god aftale og tingene skal hænge sammen. Du kan få lavet kildevand med logo hos Syddesign. De hjælper også med mange andre ting.

Du kan læse om alle deres services på deres hjemmeside, der er www.syddesign.dk.

1 thought on “Smagfuldt kildevand med firma logo er god reklame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.