Vil du have opmærksomhed? T-shirts tryk er en mulighed

t-shirts med logo (foto: syddesign.dk)
t-shirts med logo (foto: syddesign.dk)

Her til sommer er der en del friluftsaktiviteter, som kan være sjove at deltage i. Aktiviteterne er for eksempel firmaløb, halvmaraton, musikfestivaller, madfestivaller, firmaudflugter, sportsarrangementer, veteranbilstræf og mange flere.

Hvis man er en gruppe af mennesker, som sammen skal til et arrangement, hvor der enten skal konkurreres, dystes eller bare hygges i fællesskabet ånd, så er T-shirts med tryk en nem og sjov løsning, som kan være med til at skabe sammenhørighed og vise andre deltagere, hvem der hører til hvor.

En T-shirt er en simpel beklædningsgenstand, som de fleste nok kender. De kan enten være med korte eller lange ærmer. En T-shirt egner sig godt til at lave tryk på, da den har mange rene overflader, og ofte kun har syninger langs siden.

T-shirts med tryk er gode til arrangementer

Der er mange muligheder indenfor tryk, og næsten lige meget hvilket arrangement eller hvilken gruppe, man er med i, så kan man lave en sjov og kreativ løsning, som kan skabe opmærksomhed.

Hvis man for eksempel er til et løbestævne, så er der mange virksomheder, som vælger at få trykt nogle T-shirts, da man så både kan reklamere for ens virksomhed, når medarbejderne løber rundt. Samtidig kan medarbejderne finde hinanden mellem alle de andre deltagere.

Genkendelig

Hvis man arbejder på en virksomhed, som sælger teknologisk udstyr, så kan man finde på et sjovt slogan, som kan blive trykt bagpå ens T-shirt, som andre så kan se, når de løber bag ved en. Det kan være noget, der referer til løb og motion, men også til den branche, som virksomheden har med at gøre.

Samtidig er det også en god idé at få tryk T-shirts i en farve, som har en reference til virksomhedens logo.

T-shirts med tryk egner sig også godt til mindre arrangementer. Det kunne være den lokale fodboldklub, hvor trænerne mangler nogle ensartet trøjer, hvor deres navn står trykt på ryggen.

 

Vil du se mere om T-shirts tryk, så kig her

 

Få mere inspiration:

En USB logo skaber en subtil og fin opmærksomhed

Vil du ud med dit budskab. Få kuglepenne med tryk

1 thought on “Vil du have opmærksomhed? T-shirts tryk er en mulighed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.