Induktionsspoler egnet til Induktion smelteovnen

kr158.03

Varebeskrivelse


Induktion spoler er meget vigtigt for din varme, når du bruger induktion varme maskine, vi er professionelle i udvikling varme machine og dele produktion over 20 år,

Vi kan gøre alle slags induktion h i henhold til dit design, tegning og arbejde stykke, vi også design bløde induktionsspole & vand cool kabel.Blød induktion max længde er 2 meter.

Meget vigtigt: jeg n for at gøre den egnet bredbånd for dig, så send os din varme dele billedet og dimension til os, eller fortælle os din indre spoler dimater og ringe af dit bredbånd. .Tak!

Spolerne til andre varme ansøgning

Ansøgning Vis

Pakning detaljer: 1.Standard træ tilfælde, krydsfiner tilfælde, og custormized sag;

2. Indre emballage: emballage plast film og skum for at undgå beskadigelse under forsendelse

Vores service

1. Pre-sale service: 1. anbefaler den mest passende maskine til kunder, i henhold til deres ansøgning detaljer. 2. Undersøgelse og rådgivning støtte. 3. Stikprøvekontrol støtte. 4. Se vores Fabrik.

2. I-salg-service: 1. Nøje kontrol af alle prduction proces 2. Tag køre test, i henhold til relevant udstyr prøvekørsel regler. 3. Strengt inspektion maskinen, før levering 4. Levering til tiden.

3. Efter-salg service: 1. 12 måneder garanti periode 2. Inden for et års gratis garanti, enhver fejl, der skyldes ikke-kunstig årsag, vil enhver kvalitet problemer såsom design, fremstilling, eller procedure sker, vil vi sørge for reservedele efter at opdage fejl. 3. Hvis nogen stor kvalitet problemer, der opstår i garantiperioden, vil vi sende vedligeholdelse 4. tekniker til at give besøger service efter aftale med kunden og opladning til en gunstig pris. 5. Vi giver en levetid favorable pris til køber med materialer og reservedele, der anvendes i driften af systemet, vedligeholdelse af udstyr. 6. Ovenstående er kun grundlæggende efter-salg service krav, vi vil stille flere løfter i forbindelse med kvalitetssikring og drift garantiordning.

FAQ

Kina Leverer Induktion Varme Strømforsyning

Spørgsmål og Svar:

1. Hvilke lande dine produkter eksporteres til?

Vores produkter sælges i mange lande og Områder

2.Hvad med garanti?

Alle vores produkter har et år kvalitet garanti, under garantiperioden tid, reservedele udskiftning er gratis.Og vi giver liv lang tid, teknisk support og andre teknologi bistand.

3.Hvordan til at installere din maskine?

Vi har papir installation instruktioner og videoer, vi vil undervise i, indtil du lære det.

4. Der eksporterer port, du bruger?

Nogen Kina-port er ok, normalt vil vi bruge Shenzhen ,Guangzhou ,Hongkong havn, kan det udpege som du kan lide.

5.Hvad er din karakter af din virksomhed: - forhandler eller fabrik ?

Vi er producent, og har vores egen fabrik ,hjertelig velkommen til at besøge vores fabrik, og kontakt os.

Lad os venligst vide, før du afgiver bestilling

Meget vigtig Bemærkning: fortæl os din varme dele parameter, når de køber den vare, som vi kan bedømme spoler form og den præcise fragt omkostninger:

1. Varme materiale

2. Den dimension af det varme materiale

3. Den Maksimale temperatur og materiale, vægt, du ønsker at varmen

Garanti

Vores maskine garanti 12 måneder, Vores maskiner er berettiget til at være fri for defekter i materialer eller udførelse af et år fra købsdatoen.Inden for denne periode, på Tværs af Internationale vil, efter eget valg, udskifte alle komponenter, der ikke er i normal brug.En sådan udskiftning vil blive foretaget uden omkostninger for kunden for dele, forudsat at kunden er ansvarlig for eventuelle transportomkostninger.Denne garanti dækker ikke forbrugsartikler og fejl, der skyldes misbrug, forkert brug, uheld eller uautoriserede ændringer eller reparationer.

Udskiftning vil blive sendt til dig efter foto eller andre beviser, der er tilvejebragt, og undersøgt.

Gratis service, vil ikke blive ydet, hvis:

Det har været eksplicit eller implicit ændret, stampes med eller advaret eller repareret på nogen måde af andre personer end teknikere af os.

Det er blevet beskadiget som følge af forkert brug, forsømmelse, uheld.

Det er blevet funktionsfejl som følge af afbrydelse af strømmen eller unormal spænding input eller naturkatastrofer.

Skade af at bruge det ud over det produkt, der er relevant.

Hvis produkter, der ikke kan arbejde normalt, efter du har modtaget, bedes du kontakte os direkte.

Shipping sigt

Vi sender til udlandet ved havet, ved luft eller hurtig, shipping cost er et vi, der er anført for maskinen ved hurtig, Bedes du kontakte os, før du afgiver for vi ind som shipping måde og omkostninger er bedre for dig efter din ordre

Velkommen til at kontakte os for mere information om vores maskine, og vores virksomhed, vil vi svare dig inden for 24 timer for nogen spørgsmål fra dig

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer 01
Spænding 220V or 380V 50 or 60 KHZ
Oprindelse KN(Oprindelse)
Magt afhænger af
Certificering CE

Relaterede varer