Voksen Legetøj Genanvendelige Vakuum Sex Cup Real Pocket Pussy Mandlige Masturbator Cup,Allovers Bærbare Håndsex Cup Voksen Sex Produkter

kr52.39

Sex Legetøj

Varebeskrivelse


Mandlige Masturbator Cup med vakuumsug, 3D-Pocket Pussy Stroker ' med Realistiske Inde Teksturer for Mænd Håndsex, Allovers Bærbare Håndsex Cup Voksen Sex Legetøj 【Kontrollerbar vakuumsug med Aircondition Hul】 -Med sin specielle ventiler, dette onanister skabe et virtuelt vakuum for en fantastisk sugende fornemmelse og glæde.Sætte din finger i luften hul for at øge eller reducere sugestyrken, som pr dine behov. 【3D Realistisk Indre Struktur】 -Komplekse stimuli med flere knuder og ribbet tunnel bringer du den forunderlige dybe hals seksuel stimulation.Dette stroker ' er designet til at give mænd realistisk blow job erfaring. 【Aftagelig & Indsat Smøremiddel Rør】 - Aftagelig stroker'.At rydde op i ærmet, bare træk den gennemsigtige dæksel og tage ud af ærmet for at vaske, super nem rengøring-direkte under en rindende vand.Nem at hælde smøremidlet inde med unik glidecreme rør. 【2 Måder at Spille & Superior-Blød, Fleksibel】 - du kan Også tage stroker ' ud af coveret for at bruge det selvstændigt at opnå et mere direkte orgasme.Den elastisk materiale rummer enhver størrelse og samtidig giver en meget intens suge, der giver mænd form af livagtige følelse.Det anbefales, at du bruger den med vand-baseret glidecreme til en bedre oplevelse. 【Diskret Pakke og Bærbare Størrelse】 For dit privatliv, denne lomme stroker ' kommer i en diskret kasse.Glem alt om de voluminøse onanister, det er let at skjule og rejse med det.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, er du velkommen til at kontakte os, lover vi tilbyder perfekt after-sales service. Forsendelse:

-I almindelighed vil Vi skibet i henhold til den logistiske metode, du vælger.

Hvis din ordre mere end 2 KG, er det kun kan sende via EMS,DHL, UPS og FedEx.

Leveringstid

- Kina Post LUFT Maill: Generelt 15-39 arbejdsdage.

- EMS/UPS/DHL/FEDEX:5~9 dage, som afhænger af det land, der leveres til.

Kære kunder, bemærk venligst:

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter ,disse gebyrer er ikke inkluderet i varens pris og fragt.

Tjek venligst dit lands skikke office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Vi er ikke ansvarlig for eventuelle ulykker, forsinkelser eller andre problemer under og efter levering.

Vi plejer at markere din konto som Plast Tilbehør.

garanti returret.

Normalt poster, der ikke er defekt, de er 100% helt ny, og vi tjekke dem grundigt, før forsendelse.

Bedes du sende tilbage den defekte varer inden for 3 dage efter du har modtaget dem, vi vil sende dig et nyt, men du er nødt til at betale portoen, eller Tilbagebetaling vil blive givet som penge tilbage.

-Garantien omfatter ikke: uheld, menneskelige fejl eller forkert brug.

Feedback :

Kære kunder, vi sætter pris på dit samarbejde med os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service, kan du efterlade os en positiv feedback.

-Send os venligst en mail eller ringe til os, inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback, vi vil løse eventuelle problemer på en tilfredsstillende måde.

-Dine positive feedback vil blive meget værdsat.Håber, at vi kan opbygge gode langsigtede forretningsforbindelser med dig, tak!

Fabrikken detailhandel,forskellige design, god kvalitet, fair priser.

Privatlivets fred levering, hemmelige pakke

Nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.

Tak.Se venligst mine andre elementer.Tak skal du have.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


funktion 3 Masturbator Cup for Mænd
Funktion 2 Pocket Pussy Ægte Vagina Anus
Element Type Onanister
Materiale TPE
Model-Nummer Vakuum Mandlige Masturbator Cup
Sjofelt Billede No
Seksuelt Suggestive No
Funktion 1 masturbator til Voksen Mand
Pakke Diskret Forsendelse.
Størrelse As shown

Relaterede varer