Dino Eggie Baby Bidering, Æg-Formet Begyndervanskeligheder Legetøj med Klip, BPA-Fri, CPSC Lab Testet og Godkendt, for nyfødte Drenge Piger 3-12M

kr79.41

misc

Varebeskrivelse


[100% PREMIUM KVALITET MAD-GRADE SILIKONE]: Fri for BPA, phthalater, PVC, bly og cadmium, CPSC testet og certificeret, det er helt sikkert for dit barn. [SØDE ÆG-formede DESIGN]: Flere ujævn teksturer, der effektivt kan hjælpe massere ømme, opsvulmede tandkød og lindre nye tænder. [ET STYKKE INTEGRERET STRUKTURELLE]: Sikker, holdbar og hygiejnisk, let at rengøre. [MULTISENSORISK STIMULATION]: Indbygget-i shaker, der gør rasle toy lyd for at holde din baby underholdt, mens du hjælper baby sensory stimulation og udvikling af hjernen. [HOLDER DEN REN & TILGÆNGELIG FOR BABY]: Kom med ledsager tyggetabletter silicone beaded begyndervanskeligheder clips til at fastgøre til baby-børnetøj, klapvogn, autostol, vugge osv., så barnet nemt kan nå den, og for at holde Dino Eggie ren, så vil du ikke blive bekymret for om baby ' s toy falde til germy overflade.

Produkt beskrivelse Dino Eggie Baby Bidering er et perfekt æg formet begyndervanskeligheder legetøj til din dejlige lille en, der er fremstillet af ikke-giftige fødevare-grade silikone, BPA/PVC, Phthalat-fri, bionik æg-formet design, der er let for barnets lille hånd at holde, med flere teksturer og relief, der effektivt kan hjælpe med massage barns ømme tyggegummi.Takket være den integrerede design, blød og holdbar, sikker for babyer, og let at rengøre.Med den indbyggede shaker, det er også en dejlig lille rangle for sanse-leg og hjælper barnets udvikling af hjernen.Kommer med en trendy silicone beaded klip begyndervanskeligheder pacifier holder, der er lavet med 100% premium kvalitet Mad-Grand Silikone, det er velsmagende og sej, din baby vil elske dette Tyggetabletter Dino Eggie Gave klar pakken, som er ideel Baby Brusebad Gave.

FAQ

Q: Kan dette blive renset?

A: jeg vasker det opvaskemaskine øverste hylde

Q: Kan bideringen sættes i fryseren?

A: Fuldstændig.Masser af forældre prøve dette med deres små dem, og mange finder, at den kolde hjælper med at lindre ømme gummer.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke Giftty
Aldersgruppe > 4 måneder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion bideringen
Pakning Enkelt lastet
Materiale Silikone
Materiale Funktion PVC-Fri

Relaterede varer