Original PULL-UP Læder Telefon tilfældet For Oneplus 8 Pro 8T Nord 7T 7 Pro 6T 6 5 5T 360 Fuld Beskyttende dække For Et Plus 7 Pro

kr72.32

Varebeskrivelse


1. Bagsiden Materiale: 100% Naturlige Koskind Læder. 2. Indvendig Materiale: PC+TPU . 3. Funktion: Stor beskyttelse mod snavs, ridser og skader. 4.100% Håndlavede Proces, 100% helt nye og af god kvalitet. 5. En fantastisk gave til din kæreste eller dig selv.Du Behøver ikke Bekymre dig Om Det Billede, der viser det forkerte kamera, Når Du Modtager et Produkt, er Det Perfekt Kombination Med Kameraets Hul Placering Nøjagtighed.

★Dongguan Huangjun Læder Co., Ltd.grundlagt i 2008,har specialiseret sig i produktion og forarbejdning af mobiltelefoner læder tilfælde.Vi har vores egen fabrik i Dongguan city,og gøre mange OEM-ordrer, som pr kundernes anmodning.Vores produkter, der har solgt rigtig godt, og har også fået godt ry hjemme og i udlandet for deres høje kvalitet og konkurrencedygtige priser.Produkt af høj kvalitet og kundens tilfredshed er hvad vi altid forfølge.

★ [LANGSIDI] læder tilfælde var rent håndlavet af 100% ægte koskind Læder.Den hånd følelse af premium-læder er top-klasse.Hvert stykke af naturlige læder har sin egen vener og porer, så tekstur af hvert enkelt produkt, du modtager, er unik.Hvad der kan synes som en ufuldkommenhed er faktisk, hvad der gør den speciel.

★ [MULTI-FUNKTION] Simple mode og lav profil design, ultra-slank og super-tynde uden nogen omfangsrig føler, passer i håndfladen af din hånd.Det giver din enhed en er let at sætte i og tage ud.Højttaler-håb er på top af front -, besvare opkald uden at åbne den sag.

★ [PRÆCISE UDSKÆRINGER] Tage billeder, lytte til musik, oplad din telefon, og brug din side-knapperne uden nogensinde at fjerne den sag!Udsøgte udskæringer tilbyder en lettere adgang til alle porte, alle knapper, sensorer, højtalere og kameraet på din telefon.Syet foer med håndlavede håndværk ser markant overlegen.

Som for farve, farvelægning af produkter på de billeder, der er fuldt ud i overensstemmelse med de oprindelige.Men på grund af den peculiarties af fotografering (flash af kameraet belysning, indstilling af medhør), farver på de billeder og den reelle farve produkter, der er lidt anderledes, Det kan ikke undgås.

1. Poster er generelt sendes ud med 2 hverdag efter din betaling er ryddet (Sat. & Sun. & Helligdage undtaget.).

2. Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller shipping gebyrer.Disse afgifter er på købere ansvar.Skal du tjekke med dit lands skikke kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

3. Vi sender normalt via China Post, luftpost, Worldscope.dk Standard Shipping,ePacket,Worldscope.dk Premium Forsendelse Worldscope.dk,EMS, DHL og andre shipping metode .Vi ikke skib på lørdag eller søndag, samt den traditionelle Kinesiske helligdage.

1. Worldscope.dk acceptere Spærrede/Kredit-Kort/Penge Booker/Western Union.

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage.Og hvis du har problemer på at gøre betaling, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi være glade for at tilbyde ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 dage,men du bør byrde shipping gebyr for at sende tilbage.

2. For returnerede varer, de skal være i deres oprindelige betingelser for at være berettiget til en refusion eller ombytning.Køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

3. Du bedes kontakte os, før din returnering af varer.Så vi kan give dig den rigtige adresse.

1. Vi stræber efter at tjene en 5-stjernet rating fra hvert køb.Når du modtager dine varer, bedes du tage et øjeblik til at efterlade os en positiv feedback, hvis din tilfredse med posten.

2.Hvis der var noget utilfredsstillende, bedes du kontakte os inden de forlader feedback, og vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og sikre din tilfredshed.

Q: Er der et tracking Nummer til min konto?

A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan få vist forsendelse staus på hjemmesiden.

Q: Er dette produkt kommer med detail-pakke?

A: Vi har erklæret packing detalje på beskrivelsen af hvert enkelt produkt, bedes du tjekke det, tak!

Q: jeg er en forhandler, jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen?

A: Tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, send en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


tilstand 100% Oprindelige LANGSIDI Mærke Telefonen Tilfælde
Kompatible Mærker Oneplus
Model 12 Tilfældet For OnePlus 8T
Størrelse 6.1
Model 3 Tilfældet For oneplus 5t sag For en plus 6
Materiale Læder 100% Ægte Koskind Læder
Oprindelse KN(Oprindelse)
Drop Shipping / Mix Farve Støtte
Model 8 Sag For en plus-7T , Sag For en plus-7T Pro
Model 7 Tilfældet For oneplus 7T Sag For oneplus 7T Pro
Model 4 Tilfældet For oneplus 5 , cvoer For et plus 5
Pakke LANGSIDI Enkelte pakbokstætning
Model 10 tilfældet for oneplus 8 pro
Tid nye ankomst
Model 9 tilfældet for oneplus 8
Model 2 Sag For en plus 6t sag For en plus 5t
Model 5 Tilfældet For oneplus 7 , sag For oneplus 7 Pro
Type Mobiltelefon Tilfælde & Tilbehør
Design Almindelig
Model 6 Sag For en plus 7 , cvoer For et plus 7 Pro
Model 11 tilfældet for oneplus nord
mennesker Universal, Passer til Kvinder Pige, Mænd, Børn, Gamle
Model 1 Tilfældet For oneplus 6 , sag For oneplus 6t sag
Funktion Heavy Duty Beskyttelse
Funktioner 100% Håndlavet Proces.
Mærke LANGSIDI
oprindelsessted Dongguan, Kina (Hovedlandet)

Relaterede varer