JFLO 1 Meter 10x15mm Træk Kæde, Wire Transportøren Kabel-Slæbetov Beskyttelse Broen Uden Åbning Med endebeslag Gratis Fragt

kr68.10

Varebeskrivelse


JFLO 1måleren 10x15mm Slæbetov Broen Uden at åbne type Ledning Transportøren kabel Træk kæde beskyttelse Tanke kæde med endebeslag Gratis fragt

Anvendelser og Funktioner: 1) er Egnede til brug i en frem-og tilbagegående bevægelse af lejligheden, kan være indbygget kabel, slange, rør,vvs osv.spille trækkraft og beskyttelse. 2) Hvert afsnit slæbetov kan åbne, let installation og vedligeholdelse.Øvelse lav støj, slid-resistente high-speed bevægelse. 3) slæbetov har været meget anvendt i CNC-værktøjsmaskiner, elektronisk udstyr, sten maskiner, glas, maskiner, døre og vinduer maskiner, sprøjtestøbemaskiner, robotter, overvægt transport udstyr, automatiserede lagerbygninger.Plast slæbetov struktur: 1) Den slæbetov form som tanke kæde, der består af et stort antal af unit links mellem den roterende frit link. 2) Inden for den samme serie af slæbetov høj, uden de høje, den samme tonehøjde, slæbetov i bredden, bøje radius R kan have et andet valg. 3) Enhed kæde rundt om kæden plade og den øverste og nederste dæksel sammensætning, slæbetov kan åbne hvert afsnit, let montering og demontering uden threading, til kabel -, rør, rør, rør, osv.i slæbetov, efter at du åbner dækslet. 4) fås Også separatorer, kæden adskilt af mellemrum efter behov.Hertil kommer, at du kan købe t, han er stik her.Samarbejde om at købe billigere.

Vi accepterer betaling metoder fra Worldscope.dk Escrow.

Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor Escrow.

1).WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2).Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3).Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4).De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5).SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6).Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7).Vi sender normalt køber varen som GAVE i en lavere værdi, for at undgå, at købers skat.Men den skat, der er bestemt af køber told-ikke af os, forskellige lande til forskellige skatte-sats, så hvis nogen skat så køber bør forstå det. 8).På grund af køberen eller anden grund, herunder -nægter at kvittere for pakken - eller -nægte at betale skat-eller -køber land indlæg grund og så videre, de køber, er nødt til at forstå alle de mister.Vi er ansvarlige for, at varerne forlader Kina uden problemer.Når varerne forlader Kina så køber vil være ansvarlig for alle ansvar.

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 5 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os withthe forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po-nummer.

Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Worldscope.dk.ELLER, du kan vælge til.har en udskiftning.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Vi leverer 6-12 måneder garanti.Hvis varen er defekt, bedes du underrette os inden for 3 dage efter levering.Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik på at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer.Elementer, der returneres efter 15 dage for levering er kun berettiget til reparation.Køber er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger.Når du køber, betyder det, at køber har givet stiltiende samtykke til politik.Hvis yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os, vi vil arbejde med dig for at nå win-win.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!

Feedback er meget vigtig .Vi sætter stor pris på det, hvis du giver os positiv feedback med 5 stjerner og vi vil også gøre det samme til dig .Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds med dit køb.Kontakt os med det samme, inden du forlader neutral eller negativ feedback eller begain en tvist.vi vil gøre vores bedste for at servicere dig, indtil du stisfaction.Vi vil gøre vores bedste for at give din en tilfreds købe experiance.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast
Fælles type Type
Outer high * outer width 15x22mm
Pitch 16,7 mm
Struktur Broen Uden for åbningstiden
Element Type Mekaniske Kit/Hardware Dele
Fælles hullers banen A=8mm
Mærke ONEBSTR
Inner high * inner width 10X15MM
Model-Nummer Miniature-Serie 10
Bøjningsradius r18
Standard eller ikke-Standard STANDARD

Relaterede varer