Berrcom Termometer Infrarødt Ikke Kontakt Digital Termometer Infrarød Nøjagtig Måling LED Vist Temperatur For Baby Voksne

kr42.73

misc

Varebeskrivelse


modname=ckeditor Berrcom Termometer berøringsfri Infrarød Termometer Præcis Digital Feber Måling LED Vist Temperatur For Baby Voksne Tips:

1)husk at skudt videoen herunder den proces, du pakker pakken og prøve produktet i den første tid, når du modtager det, i tilfælde af, at der er problemer i det produkt , som er til gavn for at beskytte din shopping rettigheder.

2)Dette produkt er ikke Xiaomi logo, men dette produkt er udgivet af xiaomi økologiske kæde virksomhed og sælger ved Xiaomi YP.

Derrcom En ny generation af ikke-kontakt anti-fejl termometer Temperatur måling i en anden, en-knap betjening 1 sekund hurtige temperatur måling, ikke-kontakt, tæt-range anti-mismeasurement, tysk probe

En anden temperatur måling, en knap måling

Formål i centrum af panden

Dual probe temperatur måling, Gennembrud for at forbedre nøjagtigheden

Tyske temperatur-sensor + anti-afstand misdetection sensor Højere nøjagtighed, mere nøjagtig temperatur måling og højere stabilitet.Smart og intim, escort for dig.

Tyske temperatur sensor, Pålidelig og nøjagtig temperatur måling

Indbygget tyske Hyman thermopile høj præcision sensor avancerede temperatur kompensation algoritme, temperatur måling er mere pålidelige.Berrcom termometre har indbygget tyske Hyman thermopile sensorer, som kan måle kropstemperaturen ved at identificere de infrarøde stråler, der udsendes fra den menneskelige krop overflade.Hundredvis af data, målinger, som er indsamlet hvert sekund, og de data, der er behandlet af professionelle algoritmer til at sikre en nøjagtig temperatur måling.

Anti-afstand misdetection sensor

Præcis real-time afstand sensor kan kun måle resultater inden for rækkevidde for at forhindre, at misoperation.afstand sensor | Rum temperatur sensor | Omgivende temperatur kompensation sensor

Temperatur sensor, og den omgivende temperatur kompensation sensor, real-time detektering af ændringer i måling miljø, påvirkes ikke af ændringer i temperatur den temperatur måling, kropstemperatur erhvervelse nøjagtighed korrektion, for at sikre præcis måling.Afstanden sensor, der løbende overvåger afstanden mellem datafangst havn og centrum af panden, og ud over den effektive måleområde (effektiv rækkevidde

32 datasæt opbevaring

Stærke hukommelse opbevaring funktion data registreres automatisk for at lette den løbende observation af kroppens temperatur ændringer.

Non-kontakt målinger, Brug, sikkerhed og sundhed

Det er sikkert for hele familien.Lige mål din pande, ingen grund til at røre huden, og for at undgå smitteoverførsel.

Vibrationsalarm, lydløs pleje

Ved hjælp af vibration alarm funktion, rolige og støjende, super intim.Måling af afstand> 5 cm, ingen vibrationer, ingen læsning, til at forhindre mismeasurement, måling af temperatur på 38 grader, tre vibrationer, feber påmindelse.

En maskine er multi-formål, og kan være koblet på.

Kroppens temperatur, stuetemperatur, og overfladetemperaturen af det objekt kan alle håndteres og skiftede frit.Vand temperatur, mælk temperatur, let-knappen måling.

HD LED tv med stor skærm

Læsning er klar, med hvid tekst på en sort baggrund, på et øjeblik.Store skærm, kan tydeligt se, at en ændring på 0,1 ℃, som er bekvem for de ældre til at læse værdien.

Genial kvalitet, krævende detaljer

Sikker materialer, pleje og fred i sindet Chi Mei i Taiwan PA-757 fødevaregodkendt ABS Ingredienser sikrere Ergonomisk radian design, mere egnet til hånd Afrundet bue design, mere komfortabelt greb.

Scene graph-skærm

Produkt model: JXB-305 Måling fejl:

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Staten Forsamling Klar til at Gå,
Stik Type US-Stik
produkt størrelse 180g
Certificering INGEN
Model-Nummer Infrarød Termometer
Kontrol-Kanaler 2 Kanaler
Oprindelse KN(Oprindelse)
Måler Distance 3-5cm
Funktioner Slot
Gyro Berøringsfri Infrarød Termometer
Mærke NoEnName_Null
Max hastighed Digital Termometer
Skala 1

Relaterede varer