Olie Og Eddike Salt Peber Dispenser-Set Med Opbevaringsfaciliteter Til Opbevaring Organizer

kr105.15

Varebeskrivelse


Funktioner:

1. Effektiv og Praktisk: olie og eddike Flasker dispensere, Salt og Peber shakers dispensere har toppe at undgå spild, kan du holde det med én hånd, og tryk det åbner for en nem hæld.Slip håndtaget hælde tud er udjævnet, så bananfluer vil ikke være overalt tæt til disse, hvis fyldt med balsamico eddike.

2. Høj Kvalitet Materiale: Lavet af høj holdbar BPA fri glas, thuis dispenser set skaber en let strøm af Salt og Peber.Let genopfyldning twist-åben hætte i rustfrit stål og holdbart glas olie og eddike krydderi sæt med skuffe, shakers og flasker med pensel rustfrit stål omslutte har glat elegant look til det, også gør dem nemme at tørre af.

3. Pladsbesparende: De er elegante, og du må ikke tage en masse plads på din counter, de er gode til hverdagsbrug, til en dejlig middag eller til at lægge ud med en fest.Den gennemsigtige glas, flasker, tillade, at du kan fortælle salt og peber gennem glas.Alle dine måltid afgørende krydderier er alle organiseret i ét sted.

4. Ideel Gave: Hvis du er en elsker salat eller mad entusiastiske, du ønsker at have de mest brugte elementer: olie og eddike, salt og peber lige ved din hånd, rart at se på og nem at bruge, og det er en perfekt tilføjelse til dit bord.De forskellige anvendelser på disse dispensere er fantastisk til både madlavning og servering.

5. Sæt Indeholder: Sæt indeholder 5 stykker sæt med 2 glas flaske salt og peber sæt, som kan holde 3 ounce / 90 ML af krydderier, 2 olivenolie og eddike glas, flasker, dispensere kan holde omkring 6 ounce / 175 ML.En Undersøgelse Magasin Holder som holder bordplade ser super organiseret.Olie og eddike foranstaltninger på 8 H x1.9i(ca 48*205mm), salt og peber flaske foranstaltninger på 4.8 H x1.9i(ca 48*122mm).

Specifikationer:

Navn: Olie og Eddike Salt og Peber Dispenser Sæt

Cirka Dimensioner(cirka): Olie og eddike foranstaltninger på 8 H x1.9i (48*205mm), salt og peber flaske foranstaltninger på 4.8 H x1.9i (48*122mm)

Materiale: BPA Fri flaske, rustfrit stål

Kapacitet: olie eddike flaske (6 oz / 175ml), salt, peber flaske (3 ounce / 90ml)

Farve: Sort

Relevant for: olie og eddike, salt og peber eller andre krydderier

Packing Liste:

5 styk-sæt: 1 Salt Shaker, 1 Peber Shaker, 1 Olie glasflaske, 1 Glas Eddike Flaske og 1 Skuffe

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke AIHOME

Relaterede varer