30 ml Massage Olie, Naturlig Ingefær Mynte Olie Urter Muscle Pain Relief Krydret blanding, Æterisk Olie, Parfume

kr23.84

misc

Varebeskrivelse


Beskrivelse:

100% udøvelse af helt nye kvalitet!

Netto brutto vægt: 30 ML

Brutto vægt: 75 g

Produkt størrelse: 3.3 * 11.7 cm

Ingredienser: vand, ingefær olie, pebermynte olie, vindruekerneolie, centella asiatica ekstrakt, spatholobi ekstrakt, gastrodia elata ekstrakt, ginseng ekstrakt, angelica ekstrakt, Sichuan Lo rhizom-ekstrakt, saflor ekstrakt, Fælles ginseng rod ekstrakt, hvidvin osv.

Retning: Ingefær og pebermynte olie, der hører til den fysiske terapi kategori og er kun til ekstern brug.Det har ingen bivirkninger, men det tager lidt tid at træde i kraft.Det anbefales at bruge det uafbrudt i mere end en uge.

Anvendelse:

Spray nogle æteriske olier til skuldre, nakke,ryg, håndled osv., derefter massage indtil den er absorberet, 2-3 gange om dagen.

Anvendelsesområde:

Nakke, skulder, bryst smerter og begrænset skulder bevægelse, triceps smerter og trykken, spinal stivhed, tennis albue, begrænset bevægelse af håndleddet, gluteus og piriformis, Skinke forstrækning, kalv og tæthed , akillessenen, golf albue, hofte fælles og bevægelse begrænsning, lemmer muskel-og tætheds -, knæ -, shin splint, fod, ledbånd og tæthed

Funktion:

Indeholder ekstrakter såsom ingefær og mynte.Det hører til den fysiske terapi kategori.Det er velkendt, at det er krydret og opvarmning af olie.Denne æteriske olie kan give varme og varme i et par sekunder og opretholde en god varme.Det kan i høj grad hjælpe med at lindre og reducere ubehag forårsaget af hud ubehag.Muskler og led er ømme, smertefulde og hævede.Det kan øge blodcirkulationen, hurtigt at lindre dine led og muskler, og gøre det på fode igen langsomt!

Forsigtig:

Forbudt at bruge for gravide og børn,og den beskadigede hud, allergisk brugeren skal undgå det, udvortes brug, ikke spise!

Bemærkninger:

1. På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, og det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Du har ikke noget imod dine bud!Tak skal du have.

Dette produkt indeholder:

1 * Æterisk olie

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Ingrediens Ingefær, mynte
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke LAIKOU
Model-Nummer MJY9578
Land/Område for Fremstilling Kina
Certifikat Nr. -
Æterisk Olie Type Sammensatte Æterisk Olie

Relaterede varer