UD over MVQNR MVQNL 1616 MVQNR1616H16 MVQNL1616H16 Hårdmetal Skær Bar Drejebænk Værktøjer Indehaveren CNCfactory outlet

kr54.29

Varebeskrivelse


UD over MVQNR MVQNL 1616 MVQNR1616H16 MVQNL1616H16 Hårdmetal Skær Bar Drejebænk Værktøjer Indehaveren CNCfactory outlet

♡♡♡Velkommen til at UD over de Officielle Butik♡♡♡

De produkter, der vises i vores butik er alle tilgængelige.Og skabet lige vise dele af vores produkter,masser af produkter, der ikke er blevet uploadet, hvis du ikke kan finde værktøjer, du har brug for eller har nogen krav,bedes du kontakte os,vil vi løse det på tide.Tak for din støtte og anerkendelse af vores butik!!!

【Pakke Omfatter】

1stk drejeværktøj(herunder ikke hårdmetal skær)

【Billede】

【At Lære Mere】

1. Perfekt bearbejdning effekt. 2. Perfekt overflade. 3. Høj trækstyrke og anti slid finish. 4. Specifikation og nøjagtighed er fuldt ud i overensstemmelse med ISO-standard. 5. Gælder i at Dreje, og Står over for at arbejde. 6. Flere andre drejestål produceres i vores fabrik, som Kedeligt af indehaveren, Grooving tool holder,gevinddrejning af indehaveren.

【Om os】

One-stop-indkøb platform for "BEYOND" CNC-værktøjer.Etableret i 2018, butikken er primært engageret i at levere kvalitet skærende værktøjer for udenrigshandel, eksport.Nu virksomheden er der en gamle logistik kanal.Kundetilfredshed er høj, og de produkter, der kan leveres til verden hurtigere og bedre.Virksomheden producerer hovedsageligt CNC-skaft, CNC-blade, gevind klinger hårdmetal endefræsere, tryk og boret.Der handler for store mærker af CNC-blades: MITSUBISHI, Taegutec, KORLOY, ZCC.CT, KYOCERA, Tungaloy, Sumitomo, vargus, HITACHI, DIJET, ISCAR.Skærende værktøjer er kendt som den "industrielle tænder", og deres produkter er meget udbredt i mange områder, så som værktøjsmaskiner, industri, automobil industrien, værktøjsfremstilling industri, luftfartsindustrien, det nationale forsvar industri -, stål-industrien, elektronik-industrien, osv., der er en uerstattelig i moderne industri.Den rolle. "BEYOND" er forpligtet til at kunden først og arbejder os fremad.Vores firma kan levere komplette støtte løsninger til bearbejdning og produktion i henhold til forskellige behov af kunder.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Belægning Andre
Materiale HSS
Brug Eksterne Drejning Værktøj
Hårdhed HRC45-49
Mærke UD
Model-Nummer MVQNR/L
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer