Brook USB-Controller Converter Adapter til XBOX 360, XBOX, MAN bruger Xbox360 Kablede Joystick, Gamepad på Microsoft XboxOne

kr244.47

Videospil

Varebeskrivelse


BEMÆRK: Denne adapter, kan også bruges til at tilføje Turbo-funktion, og Tilpassede knapper til Xbox controllere!

I modsætning til eariler enheder som chronos Max og de seneste Titan adaptere brook adaptere fokus på at give dig FORSINKELSE GRATIS support for flere system acessories på XboxOne Consl!

Brug Madcatz, Qanba, Hori, Sony, PDP-brandede produkt på din xbox ét system!Arbejder med arcade sticks, kæmpe puder, brugerdefineret controllere, offcicial kabel-controllere.Virker i alle spil, HALO 5, Street Fighter, Killer Instinkt, Mortal Kombat!!Preprogramed profiler for standard kontroller Tilpasses kontrol scemes Tilføje turbo funktioner til enhver controller Opdateres firmware!PLUG and PLAY!Bare sæt adapteren ind i systemet, ingen opsætning nødvendig!

Knappen Konfiguration

Bækken Xbox 360/Xbox til Xbox Controller-Adapteren registrerer automatisk, Xbox 360/Xbox, En gamepads og racing hjul og konfigurerer automatisk deres knapper til brug sammen med Xbox, En som vist på kortet.Ingen ændring er nødvendig.

Alle centrale funktioner kort perfekt!

1 * Brook Super Converter for Xbox 360, Xbox, En USB-Adapter 1 * Brugervejledning

1. WORLDWIDE SHIPPING . (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 45 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. DU MÅ IKKE ÅBNE TVIST ELLER FORLADE NEGATIV FEEDBACK med at tale til os,vil Vi svare til alle vores kunder og løse det problem, du har.Tvist eller refundering, uden at tale, vil ikke bidrage til at løse ethvert problem, tak.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 35 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Worldscope.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 6 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Worldscope.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke ved, abou

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Kompatibel Mærke/Model Microsoft
MicroSoft Model Xbox
Mærke Ctrlfox
Model-Nummer ZPPK001
Med USB Ja

Relaterede varer