Tegnefilm Print Overdimensionerede Plaid Shirt Nye Flæser Langærmet Bluse Med Knap Casual Løs Damer Piger Smarte Syninger Toppe Blusas

kr158.03

Tøj til kvinder

Varebeskrivelse


Størrelse Chart: (1 CM = 0.39 tommer )

F: længde: 81 cm buste: 120 cm

Som det er målt i hånden og stof elasticitet, kan det have 1-3cm måling af fejl forårsaget!Det er ikke problem med kvaliteten.

Betaling:

en.Det er derfor sikkert at betale med ESCROW , fordi du kun modtage de varer og bekræfte modtagelsen , kan indbetalingen ske overførsel til min konto SPÆRRET .Så du behøver ikke bekymre dig om dine penge.b.Bedes du foretage betalingen i gang, når du afgiver ordren , så jeg kan sende varerne tidligere til dig.

Forsendelses Instruktion:

1.Pakken vil blive afsendt inden for 2-5 hverdage efter betaling er modtaget. 2.Alle prisen er ikke inkluderet køber lokale brugerdefinerede skat, sælger ikke vil tage noget ansvar, hvis inspiceret officielt af din lokale brugerdefinerede office. 3.Normalt,alle parcel var deliveried med billigste måde China Post Luft Mair eller ePacket.Hvis du har brug for hurrily,bedes henvendelse til os for de bedste hurtig forsendelse måde med den laveste pris. 4.EMS/DHL/FEDEX/ARAMEX/UPS har altid brug for 1-3 arbejdsdage til at opdatere status online. 5.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker ferie sæson og weekend.Transit tid kan varieres med den varme årstid. 6.Pls kontakt med os, hvis du ikke har modtaget varerne inden 35 dage efter betaling.Vi vil spore pakken og svar asap.

Exchange&Retur:

Hver pakke har kvalitet kontrolleres inden afsendelse.Men nogle små fejl ikke effekt iført,bedes du venligst forståelse.På grund af den i form af optagelse, og forskellige skærm opløsning,skal du acceptere den lidt farve variation når du får pakken.Hvis du er utilfreds med, om pakken,har du en chance for at bytte.Dog skal du holde dem i det oprindelige tilstand,og viser os de virkelige billeder med din pakke;Du returnere varen til os senest 7 dage efter modtagelse; return&exchange fragt betales af kunden.Så vær mere opmærksom på størrelsen eller kontroller med sælger.Vi har en række af processen at tjekke kvaliteten før levering,for at holde det enkelte produkt i god stand.På grund af forskellige materialer og lang transport,og hvis det har fold mærker eller mindre tråde,er det ikke problem med kvaliteten.

Feedback:

Hvis du ikke er tilfreds,skal du kontakte os for at løse problemer, for det første, vil vi løse problemet og give dig en tilfreds løsning, Hvis du er tilfreds,skal du sende fem stjerner som gave.Gave~~Tak så meget!!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mønster Type Plaid
Stof Type Klædes
Køn KVINDER
Ærme Stil Almindelig
Dekoration Flæser
Ærme Længde(cm) Fuld
Krave Turn-down Krave
Materiale Polyester
Model-Nummer 245
Stil Streetwear
Tøj Længde lang
Alder Alderen 18-35 År

Relaterede varer