SLUBAN Glade Gård byggesten Dyr Model Mursten Hest Pleje Station Uddannelsesmæssige DIY Legetøj til Børn Brinquedos

kr48.17

Model Bygning

Varebeskrivelse


Materiale : Miljø-Venligt materiale, Indhold : 110+pc ' er, Papir Instruktion.

Pakning : Uden oprindelige boksen farve ,vil vi bruge PE eller bubble taske til at pakke det godt og beskytte det godt.Må ikke bekymre dig.

Ved at udvikle intelligens og inspirerende potentiale.At få børn til at vokse op med lykke.

Vi tilbyder drop shopping service .Velkommen til engrospriser.Hvis du har yderligere spørgsmål, så lad mig det vide.Tak ! 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1)Worldwide Shipping (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2)Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol. 3)Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4)De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5)SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6)Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7)på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8)Leveringstid:

1), har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2)Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3)Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Worldscope.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4)Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. 1)12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2)Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Worldscope.dk!Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Funktion DIY byggesten
Indslag 2 samling model
Certificering CE, FCC, ROHS
Mærke SLUBAN
Materiale Plast
Type BLOKKE
Plast Type ABS
Funktion 1 Educaitonal Legetøj
Plastik Blok Form Selvlåsende Sten
Aldersgruppe > 6 år gammel
Advarsel Chocking Hazard, som Ikke er egnet for børn slag 3 år
Køn Unisex
oprindelsessted Kina ( Cheng Hai )
Model-Nummer 0557

Relaterede varer