4stk Motorcykel Karburator Indsugningsmanifold Interface Adapter til Yamaha XJR1200SP XJR1200 1994-1998 XJR1300SP XJR1300 1998-2005

kr73.30

misc

Varebeskrivelse


NY BUTIK ÅBNER!!!Alle Produkter er i en Meget Stor Salg!!!Du Køber Tjener Du!!!

Funktioner:

Materiale : Høj Kvalitet HNBR Gummi

Kvalitet : Niveau A

OEM : 4 KG-13586-00 4KG-13586-01 4KG-13596-00 4KG-13596-01

Pakken indeholder : 4 stk Motorcykel Karburator Interface Adapter som billedet viste.

Specifikationer:

De er fremstillet i nøje overensstemmelse med ISO9001-kvalitetsstyringssystem

Karburatoren Interface, som Cyleto er fremstillet til at møde eller overgå original udstyr (OEM)

Støvlerne er brugt til at forbinde karburator og indsugningsmanifold

Kompatibilitet:

Yamaha XJR1200 / XJR1200SP 1994-1998

Yamaha XJR1300 / XJR1300SP 1998-2005 Opmærksomhed :for at undgå problemer for dig ,skal du sikre, at denne del passer til din motorcykel.oprigtig hensyn til, at alle køber.

Eventuelle Spørgsmål bedes du Venligst Klikke Her for at

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr(undtagen Gratis forsendelse).Vi vil sende varer inden for 3 arbejdsdage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 45 dage fra din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning(undtagen Elektriske Komponenter ).Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen .Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Type karburator
OEM CODE 4 KG-13586-00 4KG-13586-01 4KG-13596-00 4KG-13596-01
Emne Diameter 5.4cm
Materiale Type HNBR Gummi
farve Som billedet viste(Faktiske Fotos)
Element Vægt 470g
Garanti For Kvalitet Ja
Item Bredde 4.1cm
Specielle Funktioner Udskiftning af originale dele
Item Højde 4.5cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Pakken Indeholder Op Til Dig(Vælg Farve)
Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001

Relaterede varer