Sedona 16PCS Ansigt Makeup Børste Sæt, Syntetisk Hår, Makeup Børste sæt

kr97.81

misc

Varebeskrivelse


Produkt fordel

1.Sedona 16PCS Makeup Børste Sæt 2.Håndlavet og Fabrikken direkte levering

Produkt specifikation

Anvendelse: Ansigt Børste Materiale: Syntetisk Hår Ferrule materiale: Aluminium Håndtag Materiale: Træ Farve: Pink,Blå,Guld Poster Pr Sæt: Mærke: Sedona Oprindelsessted: Guangdong, Kina (Hovedlandet)

Tips

1. Børste til rengøring af vand ( under 40 grader Celsius ) , og ikke overstige 3/4 af børstehoved. 2. Omforme og lad det tørre på hovedet for at undgå noget vand tilbage i låsen. 3. Læg ikke børste håndtag i vandet, for at undgå at børste brudt .

Firma Oplysninger

YRX COSMETICS CO.,LTD er en makeup børster producent siden 2004, der ligger i DONGGUAN.Vi har 5000 Kilo kvadratmeter fabrik i FengGang By Dongguan.Og mere end hundrede arbejdere på fabrikken.Vi kan producere en Million stykke Pro-børste hver måned.YRX er en erfaren producent og eksportør på former for kosmetik og negle pleje tilbehør i hele verden.Gode produkter og service og høj effektiv er den filosofi, som vi insisterede på.Dedikeret til strenge kvalitetskontrol og tankevækkende kundeservice,vores erfarne medarbejdere er altid til rådighed for at drøfte dine behov og sikre fuld kundetilfredshed.Udover at Vi gør en stor indsats for at udvikle nye produkter til at opfylde forskellige krav.Hertil kommer, at vores fabrik har fremstillet IOS9001 certifikater.Sælger godt i alle byer og provinser omkring Kina, er vores produkter også eksporteres til kunder i lande og regioner, som det Sydøstlige Asien, Europa, Nordamerika og Midt Øst.Vi glæder os også over andre lande ordrer.Fastholdelsen af den virksomhed princippet om gensidig fordel,at vi har haft et godt ry blandt vores kunder på grund af vores perfekt service, kvalitet og konkurrencedygtige priser.Vi hjerteligt velkommen kunder form hjemme og i udlandet for at etablere et samarbejde og skabe en lys fremtid sammen med os.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Ferrule materiale aluminium ferrule
Mærke YRX
Håndtag Materiale Plast
Element Type Makeup Børste
Anvendes Med Sæt & Kits
Model-Nummer SET9
Børste Materiale Uld Fiber
Mængde 16
farve Rød,Blå,Guld
Størrelse 17.5x4.5cm

Relaterede varer