SMLOVE Dykning Stof Håndjern Brystvorte Klemmer, Piske Sexet Anal Butt Plug BDSM, Bondage Reb sexlegetøj Erotisk Legetøj til Voksne

kr83.02

misc

Varebeskrivelse


Funktioner

Materiale: 1. Blød Plys 2. Rustfrit Stål Metal 3. Du kan vælge Slidstærk Nylon materiale eller Kvalitet PU Læder materiale, som du har brug for.Farve: Balck/Rød/Lilla/Pink SMLOVE BDSM Sex Bondage Sæt kan øge sjov og følelser for par.Bedste gaver til din kæreste!

Kære Kunde

Alle BDSM Sex Bondage Sæt er 100% helt ny, brugbar og kontrolleres omhyggeligt før du sender ud.Vi insisterer på at give dig med Høj Kvalitet, produkt og den bedste kundeservice.For det nu med tillid!

Om Pakke

For at beskytte dine personlige oplysninger, vil vi pakke din pakke diskret.INGEN NAVN på din pakke!Vi garanterer at sende dine produkter i en sikker tilstand.

Ofte købt sammen

Om Forsendelse

Vi vil sende ordrer inden for 3-5 hverdage.Leveringstid vil variere afhængigt af forskellige lande og vil være påvirket af vejret, helligdage og så videre.Hvis du ikke modtager ordren inden for den beregnede tid, bedes du kontakte os.

Om Arbejdstid

På grund af de forskellige arbejdstid i hvert land, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men mails vil blive besvaret inden for en arbejdsdag.Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, er du velkommen til at kontakte os.Vi forsøger at give dig den Bedste Kundeservice.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Blød Plys & Holdbar Nylon Bælte
Element Type Voksen Spil
Sjofelt Billede No
Seksuelt Suggestive No
Mærke Vieruodis

Relaterede varer