Brand Nye Mode, Farverige Platform Sneakers Mænd Streetwear Chunky Sko Mænd Afslappet Jogging Trainer Sko 2019 hombre zapatillas

kr128.81

Mænds Sko

Varebeskrivelse


Kære venner, tak fordi du besøger vores butik.Da de sko, du kigger på, er lavet i Kina, størrelsen af de sko kan variere fra den størrelse, som du er vant til.Venligst omhyggeligt vælge størrelsen af din sko efter størrelsen diagram.Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Det er min hæder, som du fortsætte med at finde på noget spændende i vores butik.

( Mænd AMERIKANSKE Størrelser er Forskellige fra Kvinder AMERIKANSKE Størrelser, så vælg den størrelse i henhold til din fods længde er)

Mænd Sko Størrelse Chart

Bemærk:

Vælg den størrelse i henhold til din fods længde, ikke sko, længde , Størrelse Diagram kan hjælpe dig med at løse 90% af størrelsen valg af problemet.

Hvis foden er tyk og bred , du kan vælge en enkelt størrelse større ;

Hvis foden er smal og tynd , kan du vælge en størrelse mindre .

Hvis du ikke klart, hvordan man skal vælge, er du velkommen til at kontakte os.Det ville være bedre du venligst fods længde, i den rækkefølge .

De sko, vi sender, Kinesiske størrelser, Størrelsen tag af sko vis Kinesiske størrelse, ikke euro eller US størrelser .

Produkt beskrivelse:

Brand Nye Mode, Farverige Platform Sneakers Mænd Streetwear Chunky Sko Mænd Afslappet Jogging Trainer Sko 2019 hombre zapatillas

Package og Forsendelse

Om Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Vær venlig ikke hush til at efterlade os en negativ feedback, hvis du ikke er tilfreds med de ordrer, men lad os en chance for at løse det for dig.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Om Billedet

Forskel i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion i det lys, baggrund, osv.Hvis du imidlertid mener, at de elementer, der modtages, i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en tilbagevenden er mulig.

Om Forsendelse

Efter betaling af din ordre, vil Vi sendte den pakke inden for 3 hverdage, undtagen Helligdage.Om shipping tid, er du nødt til at tjekke på forhånd, for at få oplysninger om leveringstiden for dit land.

Om At Vende Tilbage

I tilfælde af defekte produkter eller forkerte varer, som du fik, vil vi gensende eller refusion til dig.

Kunder skal inspicere alle elementer ved modtagelsen, og underrette os inden for 2 hverdage, hvis noget mangler eller er beskadiget.Vi vil ikke refundere shipping gebyr på afkast, der er ikke-defekt.

Inden for 14 dage efter modtagelsen, kan du returnere varen.Købere er ansvarlige for shipping gebyr for at returnere varen.

Om Skat

Er du udsat for de indførte afgifter, udgifter til told, som måske er pålagt af din lokale brugerdefinerede office.Vi er ikke i stand til at informere dig, det skyldes gebyr, da det er forskellige fra lande og emner .

Modtager Adresse

Skriv dit fulde navn og husnummer i din leveringsadresse, når du afgiver en ordre, fordi Rusland har en ny regel nu, post office vil ikke sende pakker til dig, hvis du ikke skriver deres fulde navn.Endelig har vi ikke kan påtage sig ansvar.

Hav en dejlig dag!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


hombre zapatillas casual casual sko mænd
Øvre Materiale Microfiber
Lejlighed Casual
Lining Materiale Mesh
farve sort gul grøn rød
chunky sneakers hip træner
shoes de hombre tenis masculino
undervisere mænd træner sko
Indersål Materiale Stof
Lukning Type Lace-Up
Sapato Masculino scarpe uomo
Ydersål Materiale PU
Element Type casual shoes
Sko Type Grundlæggende
Navn På Afdeling Voksen
Model-Nummer 1970 platform sneakers mænd
sko høj platform sort platform sko
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Mode Element Platform
Sæson Forår/Efterår
Mønster Type Blandede Farver
Funktion Anti-Lugt
Mærke X
Oprindelse KN(Oprindelse)
sko platforme platform sneakers

Relaterede varer