PuRui Vintage Jern Kæde Lasso Halskæde Street Punk Trendy Enkel Lariat Kravebenet Link Choker Halskæde Kvinder Mænd Smykker

kr22.25

Varebeskrivelse


Materiale: Jern Type: Gotisk goth/ Punk/Rock, hip hop/Vintage Chocker Halskæde Pakke: 1pc Netto Vægt: Som Billede Viser, Farve : Blå Farve Størrelse: Som Billedet Viser

Forsendelse

1、Varen vil blive afsendt inden for 2 hverdag efter modtagelse af fuld betaling. 2、Shipping-adresse skal være bekræftet. 3、Element transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.Det er ude af vores kontrol.Hvis du ikke har modtaget din vare, bedes du kontakte os.Vi vil spore, og hjælpe dig med at løse problemet.Tak for din forståelse.

Kontakt os

1、Hvis du har fundet nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål inden for 24 timer. 2、Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 3、Bedes forstå, at vi er lukkede i weekender eller ferier, så der kan være lidt forsinkelse, i weekender eller på helligdage, vil vi gøre vores bedste for at besvare alle beskeder i næste arbejdsdag.

Returret

Vi vil kræve du til at sende de faktiske fotos af varen er modtaget, sammen med sin emballage (viser etiketten på pakken).Lad os venligst vide grunden.Dette er vores SOP, for os, for at være sikker og for at optage formål.Vi vil være ivrige efter at løse dem på en måde, der køber foretrækker.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes tage et par minutter til at forlade positive tilbagemeldinger med fuld stjerner for os. 2. Hvis du ikke er tilfreds, lad os venligst vide, før de forlader negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at løse problemet.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Metal
Vedhæng Størrelse INGEN
Funktion Stemningen Tracker
Halskæde Type Vedhæng Halskæder
Anvendelse Fest Bryllup Fødselsdag Jubilæum Engagement
Oprindelse KN(Oprindelse)
Halskæde choker halskæde
Form\mønster Nøgle
Element Type Halskæder
Kompatibilitet Kvindelige kvinde, pige, dame, kone, mor, datter
Smykker Halskæde
farve Guld/Sølv Farve
Model-Nummer C03396
Stil Hiphop/Rock
Metal Halskæde Vintage-halskæde
halskæde kvinder lang halskæde
Bøde eller Mode Mode
Cubanske kæde boheme-halskæde
Lejlighed Jubilæum
Metaller Type Jern legering
Kæde Smykker Halskæde
Køn KVINDER
Kæde Type Kæde
Mærke PuRui

Relaterede varer