ShinyGem 20pcs 10*14mm Flad Oval Perle Naturligt Rødt Mønster Agater Sten Perler Charme Tekstur Til gør det selv Smykker at Gøre Halskæde

kr22.50

Varebeskrivelse


Hej, kunder.Bemærk venligst, at før du køber, at dette produkt er en naturlig perle, det produkt, der modtages, kan være lidt forskellige i farve og tekstur fra tegningen.

Om Produkter garanteret Kvalitet - Alle varer vil blive inspiceret mindst to gange ved kvalitetskontrol inspektører før afsendelse.Fotos Noter - Alle billeder, der blev taget i naturalier,som alle skærme er ikke det samme som at skyde eller udsættelse for lys og så videre,farven kan være lidt anderledes,det er ikke kvaliteten,pls i form sejre.Størrelsen Noter - størrelsen af varer, der alle er aktuelle måling,det vil være lille størrelse fejl på grund af forskellige måle-metode. 1. Leveringstiden på grund af de lokale skikke,nogle strenge land vil forsinke flere dage. 2. Der ønsker levering hurtigst muligt,pls vælge hurtig hurtig som DHL/FEDEX/UPS og etc.Mark 3. For at sikre, at du modtager pakken uden pligt,vi plejer at erklære det som en "gave"eller "prøver"på lavere pris,hvis du har behov for værdi,pls besked til os på gang,tak.Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtigt for os,pls lad positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer,pls velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.vi vil gøre det bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Størrelse 10*14mm
Model-Nummer XYC073
Bøde eller Mode Mode
Materiale Semi-ædle Sten
Mærke SHINYGEM
Element Vægt 1.5g/PCS
Oprindelse KN(Oprindelse)
Item Form Runde Form
Ydre Diameter 14mm
Metal Type INGEN
Element Type Perler

Relaterede varer