500KG Ilægning af Lift Hejse Workshop Bænk fot Motorcykel, Motorcykel, Cykel Stå Center Scissor 9,5 cm - 50 cm / 3.74" - 19.69" Justere

kr247.96

Værktøjer

Varebeskrivelse


500KG Ilægning af Lift Hejse Workshop Bænk fot Motorcykel, Motorcykel, Cykel Stå Center Scissor 9,5 cm - 50 cm / 3.74" - 19.69" Justere

Beskrivelse:

Denne fod kan bruges alene eller sammen med de fleste motorcykel lift.Det er fremstillet af massivt stål med rød og sort pulverlakeret finish, fast og holdbart.Mange værksteder bruge sådanne elevatorer til at bringe bilen ud af jorden og op til et niveau, så at mekanikeren ikke er nødt til at lægge et pres på hans eller hendes ryg eller lå på jorden og til at udføre enhver form for arbejde på køretøjet.Det har To variable skrue adaptere og en aftagelig håndsving, simpel krank drift.Sådan en praktisk værktøj, du vil kunne lide det.

Funktioner:

1. Solid carbon stål, fast og holdbart i brug.

2. Rød og sort pulverlakeret finish, modstandsdygtige over for korrosion og holdbar.

3. 2 flytbare skrue adaptere til variabel højdejustering, med en aftagelig håndsving for nem betjening.

4. Bred Base med to fløje på hver side for stabilitet og balance.

5. Maksimum.kapacitet kan nå op til 500 kg / 1100LBs.

Specifikationer:

Materiale: kulstof stål, pulverlakeret finish

Farve: Rød & Sort

Maksimum.Kapacitet: 500 kg(1100lbs)

Justerbar Højde: 9,5 cm - 50 cm / 3.74" - 19.69"

Platform Størrelse: 45cm x 15cm / 17.72" x 5.91"

Pakke Vægt: 14.45 kg

Pakke Inkluderet:

1 x Scissor Mini Lift

1 x Håndtag

2 x Justerbar Plade

Bemærk:

1. Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard.

OM FEEDBACK:

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem !BETALING:

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.OM FORSENDELSE:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak RETURNERING OG REFUNDERING:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Worldscope.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis prod u ct(s) er (er) ikke som annonceret.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Max. Kapacitet 500kg(1100lbs)
Justerbar Højde 9,5 cm - 50 cm / 3.74" - 19.69"
Mærke Fdit
Fuction Saxlift Hoist
Fuction 2 Stå Saxlift Hoist
Fuction 1 Stå Saxlift
Fuction 3 Motorcykel Saxlift Hoist
Model-Nummer Scissor Hejse Jack Lift
Materiale carbon stål, pulverlakeret finish
tilstand 100% Nye

Relaterede varer