Plus Størrelse Tankini Til Kvinder Et Stykke Badetøj Dyr, Fuglene Sexy Deep V Stor Badedragt Beach Wear Heldragt Swimsuit

kr71.47

misc

Varebeskrivelse


Materiale: Nylon+Polyester

* Punkt betingelse: 100% helt nye

* Pakken indeholder:

Som Billedet af Kvinder Badedragt

Forsendelse

1. Vi sender fra Kina på fastlandet.

2. Varer vil blive afsendt inden for 3-5 dagen efter betalingen er modtaget.

3. Normalt din pakke kan 7-25 Business dag at ankomme.I sjældne tilfælde, kan det tage længere tid på grund af forsinkelser i toldbehandlingen, eller i løbet af ferien.Så vent til at din pakke tålmodigt.Hvis du gerne vil have, andre shipping metoder, der er til rådighed for et ekstra gebyr, kan du foreslå os.

4. Vi leverer også drop ship service til din hele verden klienter.Du behøver ikke nogen drop skib konto til sted drop skib ordrer, skal du blot placere det med din normale registrerede email adresse og password fra vores hjemmeside, og ændre forsendelsesoplysninger (Receiver, detaljer, adresse, TLF) til din kunde, og derefter forlade meddelelsen "drop ship" for denne rækkefølge, når fortsætte til ordrer, eller blot e-mail, til at informere os.

Returret:

1. Vi giver 7 dage garanti for dette element.Men vi vil ikke acceptere tilbagevenden af alle poster for skader efter brug eller beskadiget factitiously.

2. Bedes du kontakte os via e-mail og beskriv kort de skader, sammen med billeder.Skal du reagere inden for 2 dage efter du har modtaget eventuelle skader.

3. Bemærk give lidt farve forskel på grund af forskellige kamera eller lys miljøet.

4. Vi vil fortsætte din meddelelse senest 2 dage efter modtagelse.Tilbagebetaling foretages, hvis udskiftning ikke er til rådighed.Købere vil være ansvarlig for forsendelsesomkostninger for returnerede varer.

FAQ:

Alle produkter er gået igennem strenge test før forsendelse.Alle fotos der vises, er 100% ægte, og kun til reference.Tillad mulige små forskelle på grund af tekniske forbedringer og varians.Din ordre er anerkendt som du er med den fulde anerkendelse af produktet specs og de respektive politikker.Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig når som helst.Med det formål at skabe en behagelig shopping oplevelse for dig, vi er forpligtet til at levere top kvalitet og god service hele tiden.

Feedback:

Tilfreds kunde er meget vigtig for os, hvis du er tilfreds med de varer, du har bestilt, kan du efterlade feedback.Hvis u er ikke tilfredse med de elementer, u bestilte, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.Vi bekymrer sig om hver køber og vil gøre vores bestræbelser på at løse eventuelle problemer på en god måde.Din tilfredshed er vores No. 1 prioritet.

Bemærkning:

1. For flash-hukommelse pris svingende problemer, kan prisen ændre sig, så du bedes venligst bekræfte prisen med os inden for.

2. Vi har mange forskellige pakker, så hvis u er velkommen til at kontakte mig. (og prisen bør være anderledes).

3. Vi er ikke ansvarlig for eventuelle ulykker, forsinkelser eller andre problemer, der er ansvarlig for shipping service.

Om os:

Vi engros smykker platform i Kina, der serverer globale grossister, detailhandlende og shopper siden 2011. Uanset hvem du er, og hvor du er, kan vi tilbyde de laveste priser som muligt for alle.Vores købere er fra USA, Europa, Canada, Australien, Sydamerika og Asien i alt til over 100 lande over hele ordet.Vi har fokus på engros-lomme ure, armbånd, ure, rustfrit stål ringe, rustfrit stål armbånd, rustfrit stål halskæder og så videre over 700 produkter, nem online salg med forskellige levering metoder til at vælge.Alle vores medarbejdere er yngre og driftige, de sætter alle deres energi i denne karriere til at give den bedste service for alle vores kunder, vi kan besvare dine spørgsmål inden for 24 timer, skal du kontakte os via interne brev eller online chat for at få hurtig information.Vores personale vil kontrollere og styre smykker kvalitet før pakning.Hurtigt, tilfreds med service og kvalitet er vores vision.Vi ser frem til at etablere den bedste forretningsforbindelser med dig, og søger en fælles udvikling.

Kontakt os:

Chat med os ved at trademanager eller efterlade besked til os, hvis der er nogen spørgsmål, tak for at du støtter.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Type Kroppen Passer
Kvalitet 2020 høj kvalitet badetøj
Størrelse S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Støtte Wire Gratis /Push Up Badetøj
Pakke Inkluderet ét stykke badetøj
Køn KVINDER
Funktion Åndbar / Hurtig-tør / Høj Elastisk / Holdbar
Mærke ZWEMPAK
Drop shipping Tilbud
Style 2 tankini plus size/big size
Model-Nummer ZX-180709-HF133
Materiale Polyester
Mønster Type Udskriv
Engros Ja
Lejlighed Strand slid,Swimmingpool,Fest,Indendørs/Ferie
Sport Type Svømme
Stil plus size badetøj
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse

Relaterede varer