5pcs/masse Eyelash Belægning Fugemasse Eyelash Extension Værktøj for de Enkelte Falske Vipper

kr205.41

misc

Varebeskrivelse


Jeg Skønhed Belægning Fugemasse Diamant belægning salant give beskyttelse til eyelash extension og øjenvipper til at holde længere.Hvordan at anvendelse: Påfør belægning fugemasse efter eyelash extension proceduren er afsluttet.Gælder for øjenvipper 2-3 gange om ugen.Gælder belægning fugemasse, før at gøre op.Vigtigste Ingrediens : Vand,Ptfe,Ethylalcohol

1.Worldwide shipping. 2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse. 4.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,især i feriesæsonen. 5.Hvis du ikke har modtaget din sending whithin 40 dage fra betaling,pls kontakte os.Vi vil spore det andget tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 6.På grund af lager status og tid forskellene,vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser!Shippng omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2.Alle returnerede varer skal være i den oprindelige packageing, og du skal give os en forsendelse tracking nummer,specifik årsag til returnering. 3.Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb,efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og packageing med alle komponenter og accrssories i prisen,efter at både køber og sælger annullere transaktionen fra Worldscope.dk.Eller ,du kan vælge at få en erstatning. 4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produktet er ikke som annonceret.

1.Vores produkter er af god kvalitet. 2.Vores butik giver kunderne mulighed for at returnere varer, der ikke er tilfredsstillende for dem.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig .Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os en neutral eller negativ feedback.Så vi kan på tilfredsstillende vis at løse dit problem.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Moq 5 stk
Model-Nummer Jeg Skønhed Belægning Fugemasse
Vægt 10ml
Farve belægning sorte og Klare
Mærke Natais Skønhed
Hylde tid 12 Måneder
Størrelse 10ml/bottle
Materiale Vand,Ptfe,Ethylalcohol
Nyttigt brug det efter eyelash extension
Element Type Eyelash Glue
transport-tid 15-25 dage
Navn Jeg Skønhed Belægning Fugemasse
transport måde ved E-pakke

Relaterede varer