Coolmusic Fulde Mentale Shell 9V Forsinkelse Guitar Pedal-Bas-Guitar-effekt-Pedal

kr140.55

Varebeskrivelse


Coolmusic Fulde Mentale Shell 9V Forsinkelse Guitar Pedal-Bas-Guitar-effekt-Pedal

-------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------

1. Worldwide shipping. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse. 3.Vi garanterer at sende produktet ud inden for 24-72 timer efter bekræftelse af betaling, bortset fra ferie. 4.Vi skibet ved Yanwen,Kina post,Worldscope.dk Standard Shipping,HKpost, EMS,DHL,Fedex,i henhold til dine valg, når de afgiver ordrer . 5.Hvis du ikke har modtaget varen efter 45 dage,er du velkommen til at kontakte os.Vi vil gøre vores yderste for at løse problemet. 6.Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser, som told,told,skatter, afgifter eller andre customscharges. 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, skal det betragtes som anvendes (Produkt er ikke kvalitet problem), vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning. 2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du haave at give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering. 3. Når vi får returnere de varer, vi wil reparation eller relpace eller refusion ASAP.

1.Alle elementer har 1 års garanti.(bortset fra varer som er blevet beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). 2.Hvis dit køb ikke opfylder salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål eller svarer til beskrivelsen, kan Vi sikre, at dine problemer er løst . 3.For en forkert leveret varer, Bedes du kontakte os inden for 48 timer efter levering.Vi vil sørge for at levere de rigtige varer eller returnere alle din betaling. 4.For defekte eller mangelfulde produkter,bedes du tage billeder eller videoer,vi vil gensende eller tilbagebetaling efter bekræftelse.

1.Vi arm til at give vores bedste kvalitet og kundeservice.og vores kundeservice specialister er altid klar til at løse dit problem.

2.Hvis du har nogen spørgsmål om shipping tid & defekt kvalitet og elementer, der ikke er modtaget, bedes du kontakte os, vi kan give, at du er tilfreds med svaret og beslutning.

3.Vi sætter stor pris på din positive feedback og 5-stjernede Detaljeret sælgerbedømmelser.

4. Din feedback er meget vigtig for os , hvis du er utilfreds med det , bedes du venligst kontakte mig først i stedet for at give en negativ feedback, og på denne måde kan vi håndtere den mere effektiv.

Tak så meget !hav en dejlig dag !

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer C-DE01
Type Effekter
Stik Type INGEN
Boliger Alle metal
Magt 9V DC
led On/Off LED
Mærke Coolmusic
Anvendelse Guitar, bas, keyboard osv.
Kredsløb ANALOG
Service Fabrikken OEM & ODM
Skift True bypass

Relaterede varer