Lockheed P-3 Orion-Fly Træ Vægur United States Navy Fly Moderne Væg Ur Rustik Indretning Luftfart Ure

kr171.17

Ure

Varebeskrivelse


Lockheed P-3 Orion-Fly Træ vægur Lockheed P-3 Orion er en fire-motorers turboprop anti-ubåd og maritime overvågningsfly, der er udviklet til den amerikanske Flåde og indført i 1960'erne .

Håndlavet Militære Vægur

Det er ofte sagt, at tiden flyver af sted, og med en af vores flotte luftfart ure det helt sikkert vil.Dette ur er laser skåret af flere lag træ med et unikt åbent fretwork design og detaljeret gravering.

Funktioner:

Tilgængelig i 30 x 30 cm (12 tommer) i diameter dette ur vil være en perfekt pasform til dit hjem eller kontor.Hvert ur kræver et enkelt AA-batteri (medfølger Ikke), så du kan hænge uret på væggen uden behov for en stikkontakt eller grimme ledninger.

Bemærk:

På grund af karakteren af træ, for hver træ-ur træ, korn vil variere en smule fra produktet vises i billederne.

Lydløs Bevægelse Uret Mekanisme

Den høje-kvalitet urværk mekanisme, der sikrer præcise tidspunkt, rolig sweep anden hånd giver en god søvn og arbejdsmiljø.

Stor Indendørs Dekorationer

Dette home decor tilbehør serverer formål at dekorere væggen i dit hjem eller kontor, og Passer godt i alle typer af værelser, fra hotel lobbyer, at typiske levende værelser.Ideel gave til piloter eller luftfart elskere

Velkommen Brugerdefineret Rækkefølge

KAN GODT LIDE TANKEN, MEN IKKE KAN LIDE DET DESIGN?LAD OS LAVE ET NYT SAMMEN! – Bare lad os vide hvad du gerne vil se på din specielle ur, og vi vil udarbejde et nyt design til dig.Vores design team vil skitsere dit ur i de fleste tilfælde inden for 24 timer.Du vil være i stand til at gennemgå det, kommentere det og bede om revision (hvis nødvendigt) indtil du er fuldt ud tilfreds med designet.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Længde 300mm
Motivity Type KVARTS
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Vinyl Ur
Bredde 30cm
Vægur Type -
Stil Moderne
Model-Nummer MZGZ-0179
Skærm Type Nål
Kombination Adskiller
Krop Materiale Træ
Type Vægure
Form Enkelt Ansigt
Diameter 30cm
Materiale Bambus & Træ
Relevant Placering Stue
mønster abstract
Funktion Antik Stil

Relaterede varer