Carbon Fiber Bil Værktøjer Wrap Film Mærkat Folie Indpakning Af Window Tint Kit Skraber Installation Magnetiske Auto Squeeg Y3W1

kr22.86

misc

Varebeskrivelse


Funktioner:

1. FAGLIGE SÆT: ET sæt af professionelle værktøj til både professionelle og gør det selv indpakning.Velegnet til anvendelse i alle typer af window tint,mærkater,symboler, wrap film og bil vinyl cutting.

2. FØLTE EDGE SKRABER: Holdbar følte edge skraber stor bil vinyl indpakning, effektivt at fjerne bobler og minimere ridser med blød filt kant, lægger filmen effektivt

3. LANG BLØD SKRABER: Dette er en særlig skraberen, som kan bruges i plug kanten i nogle detaljer og fine område.Det er i overensstemmelse filmen mere pålideligt i vanskelige områder som lavt forsænket områder og kofangere og fjerne bobler effektivt.Minimere ridser og reducere skader, skrabe den bobler ligefrem under filmen, forhindre glas,bil maling og film bunden.

4. SIKKERHED VINYL CUTTER: standard barberblad er indkapslet i plastik holder, som gør det overskydende folie til at blive skåret sikkert i et køretøj.Sikker og let at skære vinyl i forskellige størrelse og former.Ideel til brug i filmen mærkat.

5. Hobbykniv: ET multifunktionelt cutter.Ideel til at skære ekstra klistermærker uden emballage placering.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: POM+PP+ABS

Farve: Blå,rød

Antal: 21pcs/Sæt

Pakke Inkluderet:

21Pcs/Sæt x Car-Wrap Værktøj

Kære køber,Velkommen til vores butik.Der er så mange nyttige og billige element i vores butik.vi vil være klar til at svare dig, ASAP.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast

Relaterede varer