Vejr Forudsige Storme Fugle Form Glas Flaske Vejrudsigt Flaske Office Desktop Home Decor MDJ998

kr63.15

Pynt

Varebeskrivelse


Vejr Forudsige Storme Fugle Form Glas Flaske Vejrudsigt Flaske Office Desktop Home Decor MDJ998

Funktioner:

Funktionsprincip : Gammelt Princip, Denne udsøgte glas fugl barometer bruger en gammel princippet om, at ændringer i lufttrykket kan forudsige ændringer i vejrforholdene.Praktisk, Forskellige mønstre, der er formuleret i henhold til temperatur ændringer.Hvis vandet i glasset er tydelige, hvilket svarer til, at vejret er solrigt.Hvis vandet i glasset er overskyet, så vejret er overskyet.

Vejret Forecaster : Med glas fugl barometer, i henhold til den tilstand, der dannes inde i den flaske, du kan forudsige, solrig, overskyet, tåge, storm, sne, osv.

Attraktivt Udseende : vejret prædiktor er fremstillet af borosilikatglas for fremragende kvalitet, fugl design er cool og unikke.

Fantastisk Dekoration Stykke : Mens det kan ikke nogensinde være så nøjagtige eller pålidelige som et barometer eller faktiske meteorologisk prognose, mønstre lavet er fantastisk, og gør det til en fantastisk dekoration på ethvert skrivebord-og spisestue tabel Kan være fri til sted, kan du nyde de ændringer, der i en favorit sted.

Perfekt Gave : Denne unikke og usædvanlige håndværk gør for en spændende gave til Valentines Dag, Fødselsdage, Jul, nytår, eller enhver anden lejlighed, hvor du ønsker at efterlade et varigt indtryk med sin elegante gave box emballage

Bemærk:

Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt

Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling

Beskrivelse:

Materiale: høj borosilikatglas

Produktionsprocessen: blæser

Surface technology: polering

Pakken Indeholder:

1x Flaske Beskrivelse:

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Tema Dyr
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Glas
Stil AS
Regional Funktion Kina

Relaterede varer