For Lenovo FANEN E10 TB-X104F TB-X104L 10.1 tommer -9H Premium Tablet Hærdet Glas Skærm Protektor Film Protector Dække

kr23.66

Tablet Tilbehør

Varebeskrivelse


hærdet glas skærm protektor Til Lenovo FANEN E10 TB-X104F TB-X104L 10.1 tommer

Post Funktioner: varen er lavet for at beskytte LCD-mod skader og ridser med specielt forarbejdet af glas, der er blevet forstærket for at øge støddæmpning.Hele overfladen af protector er gennemsigtig, og at bagsiden er dækket med en stærk silicium lim til nem installation.Når den er installeret, er der ingen forskelle mellem LCD-skærmen og den beskyttelse, som betyder, at den berøringsfølsomme skærm følsomhed er upåvirket.Hele Gennemsigtighed: protector er 0.4 mm tykt og lavet med kemisk behandlet, gennemsigtig hærdet glas.Overflade hårdhed : 8~9H: overfladen af protector har en hårdhed på 8-9H, tre gange stærkere end almindelig PET-folie.Selv shard genstande såsom knive og nøgler vil ikke ridse protector.Olieholdig Belægning: protector har en olieholdig belægning, der forhindrer, fingeraftryk og andre urenheder, og gør filmen let at rengøre.Delikat Touch: protector er overfladebehandlet på bagsiden med en stærk silicium lim, der gør installationen nem og lægger filmen fast, så den ikke påvirker den berøringsfølsomme skærm følsomhed.Anti-Shatter Film: Hvis brudt, protektor pauser i små stykker, der ikke er skarpe, og gøre det sikrere end andre glas produkter. - 1 X Hærdet Glas Skærmbeskytter - 1 X Rengøring Klud. - 1 X spritserviet - 1 X Ekstra pakke Betaling

Du kan gøre betaling for din ordre med Kreditkort, Penge Booker, Money Gram, Bank, T / T, Western Union mv.Shipping 1. Vi er Kinesiske købere , er kun sendes ud, når betaling er bekræftet. 2. Leveringstiden afhænger af destination og objektive faktorer, kan det tage op mere end følgende faste leveringstid. 3. For at sikre, at du modtager din bestilling, Vi normalt sende pakker inden for 48 timer,For specifikke leveringstid, bedes du henvise til nedenstående figur:

Kontakt os

den bedste måde at kontakte os er via Worldscope.dk chat,dine spørgsmål, vil normalt blive besvaret hurtigst muligt,bedes du kontakte os, før man overvejer at forlade netual eller negativ feedback , åbning af tvisten.vi kan løse ethvert problem, din sastifaction er 100% sikker.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Kompatible Mærker For Lenovo
Bruger PDA
Model-Nummer For Lenovo-FANEN
Pakke Ja
Kompatibel 2 For Lenovo FANEN E10 TB-X104F TB-X104L 10.1 tommer Skærm Protektor
Funktioner Ultra Clear
Indslag 2 Nano-coating, HD,9H Overflade Hårdhed, Anti-chok, Anti-scratch
Kompatible 3 For Lenovo FANEN E10 TB-X104F TB-X104L 10.1 tommer Film
Mærke AT FINDE TILFÆLDE
Mængde 1 Pakke
Materiale Hærdet glas
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kompatibel 1 For Lenovo FANEN E10 TB-X104F TB-X104L 10.1 tommer Hærdet Glas

Relaterede varer