Ny original til HP Elite x2 1012 G1 led lcd lvds kabel 6017B0691801

kr223.63

Computer & Kontor

Varebeskrivelse


Kontroller billedet af det produkt, der klart af sammenhængen ,sørg for, at elementet er den samme som den oprindelige .

Om os :

Vi er en af de førende laptop komponent leverandører i kina,som har specialiseret sig i eksport af laptop bundkort,især være god til at mærke laptop bundkort ,og i stand til at levere laptop lcd ,værdiboks til bærbar tastatur ,batteri og adapter,vi har vores egen professionelle ingeniør team og reparation service for dig .med den høje kvalitet ,godt udseende og rimelig pris, vores kunder er fra hele verden , Nordamerika ,Sydamerika ,Europa,Australien,Afrika, russisk og så videre .

Package :

Vi vil pakke varen godt .

Betaling :

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på Worldscope.dk behandles af Alipay.

Forsendelse :

Vi vil afsende ordren i 2-5 dage efter fik betaling .

Vi kan normalt skibet ved Worldscope.dk standard shipping , DHL , EMS ,TNT ,UPS og så videre , hvis du foretrækker en anden forsendelsesmetode , bedes du kontakte os ,tak

Feedback :

1.Hvis du er tilfreds med vores varer, Bedes du forlade positiv feedback og 5 stjerner for os .Din positive feedback er meget værdsat.

2.Hvis du ikke opfylder de dele, du har modtaget,bedes du Kontakte os først til at løse ethvert problem.Vi vil gøre vores bedste for at levere de bedste produkter og tjenester.Send os en mail og vi vil svare inden for en rimelig tidsramme

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Produkter Status Lager
Pakke Ja
Type Flexible Flat Cable
Mærke ZYDNLP
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer