Mens Hawaii Kort Skjorte Mandlige Casual camisa masculina Trykt Stranden Skjorter, Korte Ærmer Sommeren mænds tøj 2019 Asian Størrelse 5XL

kr56.92

Mænds Tøj

Varebeskrivelse


Størrelse Chart VARM TIP: Bestil størrelse er Asian Størrelse, Det er mindre end USA,STORBRITANNIEN,AU,EU-størrelse.

Hvis du ikke er sikker, så fortæl os om din højde og vægt, vil vi foreslår, at du den rigtige størrelse.

Enhed: CM (1 cm = 0.394 tomme) * Vi målt ved hænder, lad 2-3cm fejl. * Vores størrelse er Asian størrelse, det kan være 2-3 størrelse, der er mindre end USA/Europa størrelsen, vi anbefaler at du vælger 2 størrelsen større sædvanlige, og hvis du føler dig forvirret over det, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil give dig en pålidelig rådgivning.

Størrelser & Farver: 1. Størrelserne er illustreret med konkrete målinger i de detaljerede specifikationer.Check venligst specifikationerne før du placerer en ordre.Normalt tilladte forskelle i størrelsen er omkring 1 - 3cm i målingen.Hvis du finder størrelsen af de produkter, der ikke passer dig, kan du direkte kontakte os. 2. Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.Tilbagevenden & Exchange Politik: Efter modtagelsen af varerne køber kan ansøge om 15 dage til at returnere eller udskiftning, skal du sikre, at varer ikke er beskadiget, og den originale emballage, køberen skal bære fra fragt.Hvis det er vores ansvar, fragt, som afholdes af os.For eksempel: at sende den forkerte størrelse, eller det er beskadiget.Hvis det er købers ansvar, fragt af køber.For eksempel: du vælger den forkerte størrelse og farve.Feedback: Din feedback er meget vigtig for os, og alle købere.Tag et par sekunder til at forlade en god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Du bedes kontakte os, før de forlader neutral(3 stjerner) eller negativ(1 - 2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping her.Tak!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stof Type Klædes
Materiale Bomuld
Lukning Type Single Breasted
Skjorter Type Casual Skjorter
Element Type Skjorter
Ærme Længde(cm) Kort
Ærme Stil Almindelig
Model-Nummer 1620
Stil Casual
Krave Turn-down Krave
Køn MÆND
Mærke Acacia Person
Mønster Type Udskriv

Relaterede varer