Adogirl Sexet Justerbare Stropper Sheer Blonde Body Kvinder Mesh, Ærmer Og Ryg-Outfit Buksedragt Arbejdstøj Casual Dame Kroppen Toppe

kr51.90

Tøj til kvinder

Varebeskrivelse


Bemærk:1.Er der måske 1-3 cm afvigelse i forskellige størrelser, placeringer og strækning af tekstiler. 2.Farve kan være lysere eller mørkere på grund af de forskellige PC-skærm. 3.Vask det i hånden i 30 grader vand, der hænger til tørre i skyggen, forbyde blegning.

1.Forsendelse Forsendelse vil blive arrangeret inden for 1-5 dage efter penge blive bekræftet.Tracking Oplysninger vil blive leveret inden for 3-7 dage efter, at varen er afsendt. 2.Meddelelse Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber. 3.Tilbagebetaling Hvis du ikke har modtaget dit produkt ved udgangen af den anslåede leveringstid,bedes du kontakte os for at løse dem, før du åbner tvist.Vi garanterer, at sende varer eller refundere den fulde betaling, hvis det ikke er afleveret inden for garanteret levering varighed. 4.Og vi støtter også Drop-Shipping,kan Du oprette ordrer i min butik og fylde i dine kunders adresse.Når du køber mere end 20 stykker, jeg vil bruge DHL sender til dig.Hvis jeg bruger DHL til at sende, så vil du modtage pakker i 5-7 dage.Hvis den mængde, du køber, er ikke op til standard for at sende DHL, så vil jeg sende det til dig af general logistics tilstand.Normalt tager det mere end 3 uger, vil du modtage pakken. 5.Feedback 1.Hvis du ikke er tilfreds med varen(problem med kvaliteten,størrelse,materiale-problem),er du velkommen til blot at kontakte os,så vil vi svare dig så hurtigt som muligt for at give dig den perfekte løsning. 2.Hvis du kan lide vores produkt,håber du kan give os fem stjerne.det ville betyde verden for os, hvis du kunne tage 1 minut at hjælpe med at dele den kærlighed, ved at give os en ærlig anmeldelse :)

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Lejlighed Club Party buksedragt
Skibet Fra OS USPS Kun 7-10 arbejdsdage
Gratis Forsendelse Ja
Model-Nummer kvinder rompers
Type 1 Et Stykke Bodysuit
Drop shipping Ja
Type 4 nattøj bodysuit
Køn KVINDER
engros-pris Ja
Materiale Polyester
Element Type Buksedragter & Rompers
Mærke Adogirl
Stof Type Blonder
Type 2 tynde korte buksedragt
Fit Type Tynde
Type Bodyer
Dekoration Blonder
Type 3 undertøj sexy hot erotic
Mønster Type Patchwork
Stil Sexy & Club

Relaterede varer