Gratis forsendelse 36 m SENSI-TAK 1" x 36 m dobbeltklæbende Tape Hair For Tape Extension/Toupee/Lace Parykker

kr296.19

misc

Varebeskrivelse


høj kvalitet vandtæt dobbelt tape for toupee / parykker

Størrelse: 1" x 36 M

Sensi-Tak er et meget lavt rest bånd og er vores reneste tape til at fjerne.Den er populær til brug på poly-enheder på grund af sin let oprydning.Det har nogle glans, så det er ikke anbefales til blonder enheder.Foringen er rød, men den faktiske tape er klar.

Hold

Udvidet Slid (1-2 uger) bånd er stor for folk, der har brug for noget mere end bare for dag-til-dag slid, men der er heller ikke på udkig efter den længste obligation, enten.Dette er en populær form for tape, fordi mange mennesker re-anvende deres enheder i under 2 uger.

1.Worldwide shipping. 2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse. 4.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,især i feriesæsonen. 5.Hvis du ikke har modtaget din sending whithin 40 dage fra betaling,pls kontakte os.Vi vil spore det andget tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 6.På grund af lager status og tid forskellene,vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser!Shippng omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2.Alle returnerede varer skal være i den oprindelige packageing, og du skal give os en forsendelse tracking nummer,specifik årsag til returnering. 3.Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb,efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og packageing med alle komponenter og accrssories i prisen,efter at både køber og sælger annullere transaktionen fra Worldscope.dk.Eller ,du kan vælge at få en erstatning. 4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produktet er ikke som annonceret.

1.Vores produkter er af god kvalitet. 2.Vores butik giver kunderne mulighed for at returnere varer, der ikke er tilfredsstillende for dem.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig .Vi anmoder om, at du straks kontakte os, før du giver os en neutral eller negativ feedback.Så vi kan på tilfredsstillende vis at løse dit problem.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Type Lim
Model-Nummer 12yards
Materiale Medicinsk Selvklæbende
Mængde 1 Rulle
Størrelse 1inch
oprindelsessted Usa

Relaterede varer