Baby Ble Uddannelse Nederdel Vandtæt Ble Nederdel Børn Baby Klud Ble 54DF

kr59.91

misc

Varebeskrivelse


100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY

Funktioner:

Den Mest Afgørende Tilbehør Til Alle Nye Mødre Og Fædre.Ønsker at holde din baby rent og pænt overalt, hvor du går?Er du på udkig efter en praktisk og af høj kvalitet skiftende pad?Så er denne Komfortable børns ble nederdel er alt, hvad du har ledt efter!

Vandtæt og Absorberende materiale: TPU vandtæt lag gøre disse uddannelses-bukser vandtætte og bidrage til at holde en masse væske.De er perfekte til brug i processen af den ble ville flytte rundt ben-området, som fører til flere ulykker hver nat.

Blød og Åndbar: Disse ble bukser er blød og åndbar mod unge og sarte hud.

Dobbelt Bred Elastik: Dobbelt Bred Elastik give mere komfort til babys mave, behagelige og elastiske.

Knap design: To knapper i bunden for at forhindre den klud fra at dreje op samtidig med, at rummet for babyer til at flytte.

SUPER KOMFORT: Vores avancerede ble booster byggeri har en fnug-baseret materiale, der føles som fløjl på huden og opfanger fugt, før den undslipper ble.

NEM AT RENGØRE: Den holdbare quiltet dobbelt lag vinyl er 100% vandtæt, og kan let tørres af med en fugtig klud til at holde dine skiftende området rent.

Et godt valg for selv den mest følsomme hud typer, vores baby ble boostere er meget absorberende, og hjælpe med at opretholde det gode forhold, således at din baby er tørre, komfortable og sove hele natten.

Specifikation:

Materiale: Ydre lag-bomuld Midterste lag TPU Vandtæt ; Inderste lag bomuld, polyurethan

Størrelse:M/L

M:Længde 36CM(Undtagen elastisk længde)

L: Længde 46CM(Undtagen elastisk længde)

Antal: 1 Stk

Bemærk: 1.Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken Indeholder:

1 x Børns Ble Shorts

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mængde 1
Aldersgruppe 25-36m
Element Type Bleer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Passende vægt 3-15 kg
Materiale Yderste lag-bomuld
Klassificering LABS Bukser
Køn Unisex

Relaterede varer