Deepthroat Mandlige Masturbator 4D Realistisk Silikone Kunstig Vagina Munden Anal Oral Sex Masculino Erotiske Legetøj Sex Legetøj til Mænd

kr36.44

Sex Legetøj

Varebeskrivelse


Deepthroat Mandlige Masturbator 4D Realistisk Silikone Kunstig Vagina Munden Anal Oral Sex Masculino Erotiske Legetøj Sex Legetøj til Mænd, Som det Billede, der er 3 Typer Til din Smag Passe alle størrelser penis.Bringer dig lykke, som dine hænder ikke kan tilbyde.Produktet er lavet af blød silikone, der gør at røre ved og føle sig mere komfortabel.Instruktion: Tag onanist fra pakken.Ren det før brug.Brug et par smøremiddel.Tage ud af den indre silikone og vaskes efter brug.Brug håndklæde eller tørring maskine til at tørre masturbator.Sætte det på et tørt sted for at undgå solskin. 1. Materiale: Silikone 2. Størrelse: Som Billede 3. Farve: Kød 3. Egenskaber: Vandtæt, Stramme Fisse, Realistisk Vagina Anus, Håndholdte Pakke Indhold 1 x Håndsex cup (uden original æske) Bemærk: Størrelse ved manuel måling, kan der være et 0 til 2 mm fejl, hører til den normale fænomen.Og på grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!Vi er meget bekymret for, om beskyttelse af privatliv og dit privatliv er meget vigtig for os.Med vores diskret emballage, du kan handle med tillid, den eneste person, der kender indholdet af pakken er til dig!

1.Hvis du er tilfreds med vores produkter og services,bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner.Vi vil give dig rabat for dig næste ordre.

2.Hvis du deler vores produkt link på din SNS,vil vi give dig en gave eller rabat for dig næste ordre.

3.Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter,så kontrakt os, før du forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner)feedback.vi garanterer 100% at løse ethvert problem for dig.

4.Send venligst en besked til os, inden du forlader den negative feedback eller åbne en tvist på ejendommen.Kommunikation er den bedste måde at løse problemer.

Hvis du ikke er 100% tilfreds med den vare, du har bestilt,kan du gå tilbage eller erstatte det/dem inden for 30 dage fra datoen for din modtagelse,på begge de følgende betingelser:

1.Der vare(r) er (er) ubrugt, ubeskadiget og i original emballage,

2.At udgiften for returnering/ombytning betales af dig.

1.Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1.WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen og vende tilbage til dig så

snart som muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

1.I tilfælde af at du modtager en defekt eller forkert vare,har du op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om tilbagebetaling eller erstatte med en ny.

2.Hvis varen ikke mot opfylde dine forventninger,bedes du kontakte os via Trade Manager E-mail eller Efterlade Besked.Vi vil svare så hurtigt som vi kan.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Funktion 4 Realistisk Vagina
Funktion 2 Masturbator
funktion 3 Onani
Mærke Dobbelt godt
Seksuelt Suggestive No
Funktion 1 Fisse
Materiale Silikone
Sjofelt Billede No
Størrelse 11cm*5cm
funktion 5 mandlige masturbator

Relaterede varer