Automobile Tre-vejs Katalytisk Tilstopning Opdagelse Tabel udstødningsrøret Tilstopning Opdagelse Tabel

kr79.35

misc

Varebeskrivelse


Tre-vejs katalytisk tilstopning opdagelse bordet, udstødningsrør tilstopning opdagelse tabel

Dette produkt er universal, passer til alle typer af køretøjer på markedet, nem at bruge.Problemet med utilstrækkelig motoreffekt er ofte stødt på i vedligeholdelse af køretøjet.Nogle af dem kan simpelthen håndteres, mens andre ikke kan repareres, selv efter et par dage for inspektion.Ofte spekulerer vi på, om der er en lille blokering i udstødningsrøret, at der er en mindre blokering i tre-vejs katalyse, nogle biler at se, men det meste af tre-vejs katalytisk er meget vanskeligt at fjerne, selv fjernede kan ikke se den grad af indre brænder, fordi røret er for bent, og hovedet er for stor til at gå i!Derfor, vores tre-vejs katalytisk tilstopning opdagelse tabel dermed genereret for dig at løse problemet.

I en normal bil, presset før de tre-vejs katalyse er meget lille, tomgangen er 0.08 kg / cm.Ikke over 0.15 kg / cm ved 3000 OMDR. / min.

Problemer i brugen af udstødningen tilbage trykmåler

Dom grundlag af udstødningsgas blokering

1, trykket ved tomgang er ikke højere end 0.08 kg / CM2.

2, trykket af motoren ved 3000 o / Min er ikke mere end 0.15 kg / CM2. Bemærk: dårlig indikation område på nogle udstødning modtryk målere må ikke overstige 0,25 kg / CM2 ved 2500 o / Min, men også af miljømæssige grunde, den aktuelle værdi bør være baseret på de tal, der er nævnt ovenfor.

Korrekt brug af udstødningen tilbage trykmåler

1, udstødningen tilbage trykmåler er generelt forbundet til ilt eller luft-brændstof-forhold sensor placering.Derfor den forbindelse bør være opmærksom på, at en stramning af Drejningsmoment, opmærksomhed kan ikke være for store til at forhindre, at skruen skade, kan heller ikke være for løs for at forebygge lækage.

2, Efter tilslutning af udstødningen tilbage trykmåler, bemærk, at de angivne interval af tomgangen kan øges til 3000r / Min, hvis det ikke overstiger 0.08 kg / CM2, og aflæs trykket ikke overstiger 0.15 kg / CM2, hvis det kun er fra det dynamiske aspekt, kan også bruge trykket ikke overstiger 0,25 kg / CM2 som en dom standard.

3, Hvis trykket overstiger 0,2 kg / CM2, når tomgang, motoren skal være lukket, og motorens omdrejningstal må ikke hæves, for at forhindre instrument skade.

4, på Grund af den høje udstødningstemperatur, så testen tiden skal være så kort som muligt for at undgå, at apparatet er tilsluttet til gummislange dele på grund af lang tid af høj temperatur og skader

5, Efter den udstødning tilbage trykmåler er fjernet, den naturlige køling metode skal anvendes til at reducere temperaturen.

Husk: "fejlen er opdaget, ikke set! "Fejlfinding bør være baseret på det fænomen, at et detaljeret og omfattende analyse, og derefter udføre målrettet afsløring, dette er den virkelige genvej.

Operation Procedure

Trin 1: find den Forreste Ilt Sensor

Trin 2: Fjern det Ilt-Sensor

Trin 3: Tag test-stik

Trin 4: Twist test-stik ind i udstødningsrøret ved hånden

Trin 5: Sæt måleren til at starte bilen og læse data

Her er Toyota Camry eksempel

1, Fjern det ilt-sensor

2, Tage-fælles

3, Twist den fælles ind i udstødningsrøret ved hånden

4, Lægger meter og læse data

Længden af produktet rør er 60 cm

Rør og forklæder er lavet af varmebestandigt materiale flamme

Standard data af produktet er forsynet med den betjeningsvejledning til kunden

Ved hjælp af udstødningen tilbage trykmåler til at bedømme udstødning tilstopning fejl

I fortiden, er en af de almindelige årsager til motor strømsvigt er den blokering af tre-vejs katalysator.I processen med at kontrollere og fjerne sådanne fejl, det er en effektiv måde til hurtigt og præcist dommer fejl ved test af udstødningsgas pres med udstødningen tilbage trykmåler.Nedenfor, med et par forskellige tilfælde, at forklare i detaljer om brugen af udstødningen tilbage trykmåler, og om der er en fejl i dommen kriterier.

case 1 : En 2000 Toyota Camry med en 2AZ-FE motor.Brugeren Reaktion: motoren acceleration ved høj hastighed er dårlig.Efter udskiftning af cylinder motor fejl, det er svært at fremskynde ved 120 km / t, efter 3000 km kørsel, og den motor lyd er større.

Fejlanalyse: kunden vil køre bilen ind i butikken, teknikere, test-kørsel bekræftelse på 120 km / t, efter at den hastighed op vanskeligheder, motoren højt.Den tekniker, der først gør en stall-test: stall-hastighed på D, og R er 2100r / Min, mens den normale værdi er omkring 2350r / Min.Det kan aflæses, at motorens effekt er utilstrækkelig.Kontrollere, om der ingen problemer med koder, se relaterede data list: IGNADVANCE No. 1 cylinder fortænding videre, tomgang på BTDC 5 ~ 15, er inden for det normale område.En aktiv test af VVTCTL B1-systemet, når motoren er gået i stå, FRA, når hastighed normal.Den målte brændstof trykket er 310 KPA, der er mellem 304 KPA og 343 KPA.Flaskens tryk er målt over Lokpa.Ovenstående kontrol kan fjerne den mekaniske svigt af motoren.På dette punkt er det punkt for fiasko er, der mistænkes i udstødningssystemet.Tilslut udstødning manometer trykket er 90kPa, når tomgang, den normale værdi er 80kPa.Motoren tryk på 3000r / Min er 300KPA, den normale værdi er 150KPA, hvilket indikerer, at udstødningssystemet (udstødningsmanifold) er blokeret, og udstødningen er ikke gratis, som påvirker motorens effekt, især ved høj hastighed.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Materiale Type PLAST og STÅL
Item Højde 10inch
Item Bredde 15inch
Hardware Version Ny
Ekstern Afprøvning, Certificering ce
Element Type Mekaniske Testere
Elektronisk No
Item Længde 25inch
Element Vægt 1kg
Oprindelse KN(Oprindelse)
Spænding NO
Model Navn D
Mærke TANTESTO
Software Version Ny

Relaterede varer