5 Størrelsen Jade Yoni Æg Undrilled Naturlige Rosa Kvarts Sten Massageapparat til Kegel Exerciser Viginal Ben Wa Bolde Bækken Muskel Massage

kr53.74

misc

Varebeskrivelse


Funktion:

Type: yoni æg massage Materiale: 100% naturlige rosa kvarts (vi har certifikat) Størrelse: størrelse XXL: 50*35 mm størrelse XL: 45*35mm størrelse L: 45*30mm størrelse M: 40*25mm størrelse S: 30*20mm Tilstand: brand nye, aldrig brugt Anvendelse: home decor, gift, krystal healing, yoni, kegel muskler exerciser

Hvordan man bruger æg

Du kan bruge unwaxed tandtråd som din streng til nemt at fjerne dem.Først skal du nødt til at vælge den store æg, fordi på trods af det faktum, at alle kvinder er forskellige, og de fysiologiske struktur de har også forskellige, meget nemmere at holde et æg uden en stærk muskel-spændinger og træthed.Og efter det, som de muskler vil træne, og fastholde et stort æg vil være enkel, du kan gå til træning med en gennemsnitlig æg, og derefter med de mindste.Indsæt æg og presse de muskler, som du vil føle dig som ægget flytte.Dette elevatorer bækkenbunden.Hold en optælling af ti, og derefter slappe af for en optælling af ti.Gøre, 10 sæt, tre gange om dagen.Nøglen til succes er at gøre denne øvelse dagligt, jævnligt.Når din bækkenhule muskler forbedres, og du får de resultater, du ønsker, skal du gøre motion dagligt, mindst en gang om dagen.Hvis dit bækken muskler er ved godt helbred, og du har en god muskeltonus, at holde disse muskler stærk du skal blot indsætte æg mindst fire gange hver uge, og bære dem, mens du gør din almindelige aktiviteter i 20 minutter.

Advarsel

1.Latter, nysen eller hosten kan til tider få æg til at sprænge ud af yoni uventet.Hent og fange æg, før du går på toilet, eller du kan miste det i en auto flush toilet. 2.Ophøre straks, hvis du føler ubehag. 3.Brug ikke ægget, hvis du er gravid,din vulva, vagina eller blære er inficeret, eller du har din menstruation. 4. Før første brug,kan du tørre det af med varmt vand.Bemærk, må du ikke sætte den lavere kolde æggene i kogende vand.De vil knække.Skyl med varmt vand før hver brug.Vask grundigt efter brug med vand og sæbe.

Bemærk:

1. 1 inch=2.54 cm 1cm=0.39 tommer 2. kan der være lille farve forskel på grund af den computer, skærm og være lavet af naturlige sten,forstå venligst, at. 3. lad 1-3 mm i størrelse afvigelse på grund af forskellen i den målemetode. 4. Fordi det er en naturlig sten,være lavet af håndlavet.hvert materiale har sine egne kendetegn, er du tæt og produktet vil være lidt anderledes med billedet prøver, men vi garanterer, at processen og kvaliteten er så god som på billedet. 5. Hvis du ønsker det undrilled eller en anden størrelse, så kontakt os. 6. Vi har aldrig skrive et ord som "yoni,voksen,sexy" på pakken, er du velkommen til at købe. 7. Passende beholdning .Drop shipping og engros er med stor tilfredshed.

Forsendelse:

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen. 5. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Returnering/Refusion:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er NOEXCEPTIONS!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer specifik grund til returneringen, og din ordre ID. 3. Vi vil fuld refusion dig, når vi har modtaget varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Worldscope.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Garanti/Feedback:

Vi fokuserer på naturlige sten, krystaller, indretning og healing reiki chakra.Hvis du kan lide vores produkt, så lad os 5 stjerner feedback (Varen som Beskrevet 5 stjerner, Kommunikation 5 stjerner og leveringstid 5 stjerner), og billeder til at støtte os, vil vi blive værdsat, at du også kan dele det med dine venner på VK, ruc.itao, Facebook eller Twitter.Hvis du ikke er så tilfreds i enhver henseende, venligst ikke tøve med at kontakte os for det første, inden de forlader os, negativ feedback, jeg vil løse alle problemer for dig.Husk, den for afsluttet, men vores service er ikke slut endnu :)

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke jeaxi
Element Type Massage og Afslapning
Sten naturlige rosa kvarts
Model-Nummer yoni massage æg
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Gemstone
Størrelse as showing in picture
Anvendelse Kroppen
Brug bækken kegel øvelse ben wa bold

Relaterede varer