3Row Alminum Radiator Til Dodge Charger 1963-1969 64 65 66 67 68 / Plymouth GTX 1968-1972 71 70 69

kr978.14

misc

Varebeskrivelse


Produkt Beskrivelse

Materiale : Aluminium 100% Ny Fabrik til salg Høj kvalitet, der Betaler opmærksomhed til den model, inden køber afgiver en ordre.Købere kan kontakte os på ethvert tidspunkt, hvis du har nogen spørgsmål.Bemærkninger: Købere, hvis adresse er et land, ø, så kontakt mig venligst inden du afgiver en ordre for at se, om transporten kan leveres.Mange tak for dit samarbejde.

Item Størrelse

Kernen Størrelse ca: 440 mm×660 mm×56 mm (17.3"×26"×2.2") Samlet Størrelse på ca: 560 mm×675 mm×70 mm (22"×26.6"×2.76") Indløb/Outlet : 38 mm/45 mm (1.5"/1.75") Række: 3 Kerne og Tank: Alle Aluminium Radiator Cap: 1.1 fælles Landbrugspolitik i prisen

Fragt & Levering

1. Normal levering på hverdage. 2 .Ingen levering søn-og helligdage. 3. Et Tracking Nummer vil blive sendt til dig efter din ordre er blevet afsendt. 4. du kan være nødt til at betale ekstra for den brugerdefinerede skat, afhængigt af hvor varerne er sendt.Hvert land har forskellige brugerdefinerede s skattesatser; skat er ikke inkluderet i din forsendelses omkostninger.PO box, APO, FPO HEJ, AK, PR, GU, VI og andre lande,forsendelse og ekspeditionsgebyrer til at koste mere.Kontakt os venligst for forsendelse tilbud først, før du køber!

Noter

Internationale Købere, – Bemærk Venligst: Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe. 1.Sammenlign dele med de billeder, der er anført. 2.Sørg for, at bilen kampe nedsætter beskrivelse.Check venligst de målinger og slange placering, før du bestiller, eller er du velkommen til at kontakte os for yderligere information eller for at besvare spørgsmål.

Lover

vi vil holde et vågent øje på din parcle.for at hjælpe dig med at få det tidligere .Ethvert behov,kan du gratis gebyr for at lade os vide.vi vil gøre vores bedste for at løse det for dig.

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, vi er meget taknemmelig for, at du giver os en fem-stjernet ros, hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, kan du kontakte os så hurtigt som muligt, vil vi hjælpe dig med at løse problemet straks.Vi vil arbejde hårdt på at give dig en bedre service og den bedste kvalitet.Velkommen til min butik for at placere en ordre .Vores kære venner :)

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Type Aluminium
Land/Område for Fremstilling Kina

Relaterede varer