Hund Paw Renere Skive Bærbare Pet Grooming Brush Fod Renere Pet Fødder Skive Bærbare Kat Beskidt Paw Rengøring Seneste Cup

kr143.24

misc

Varebeskrivelse


Bullet Punkter:

1、Rengøring og Massage: Den hund paw cleaner er lavet af super blødt silica gel.Overfladen af det fine og det kan faktisk absorbere støv og snavs.Den bløde silikone nåle kan give pet ' s fødder på en forfriskende og behagelig massage.

2、Elektriske Rengøring: hund paw renere funktioner ren kobber motor med variabel hastighed, og motoren har den spænding, 7,4 V, frem og tilbage-rotation, og dens hastighed er 130RPM, og den normale levetid for motoren er mere end 500H, som har stærk strøm og 2-vejs rengøring.

3、Adskillelse Design: Den roterende liner af hund paw renere vedtager en særskilt design med sin egen adsorptionskapacitet, som kan afmonteres, og automatisk rengøring og manuel rengøring kan vælges når du bruger den hund paw renere.

4、Enkel Betjening: Når hunden paw cleaner er på arbejde, det skal kun en lille mængde vand (en lille mængde vaskemiddel, som er mere effektive), og derefter sætte pet ' s fødder i, tage ud hver fod efter 1-2 minutter, og tør mund med et håndklæde.

5、Bred anvendelse: Velegnet til store og mellemstore hunde, som Husky, schæfer, Golden Retriever, Samojedhunden, Labrador, Alaskan Malamute, osv.

Funktioner:

Rengøring og Massage: Den hund paw cleaner er lavet af super blødt silica gel.Overfladen af det fine og det kan faktisk absorbere støv og snavs.Den bløde silikone nåle kan give pet ' s fødder på en forfriskende og behagelig massage.

El-Rengøring: hund paw renere funktioner ren kobber motor med variabel hastighed, og motoren har den spænding, 7,4 V, frem og tilbage-rotation, og dens hastighed er 130RPM, og den normale levetid for motoren er mere end 500H, som har stærk strøm og 2-vejs rengøring.

Adskillelse Design: Den roterende liner af hund paw renere vedtager en særskilt design med sin egen adsorptionskapacitet, som kan afmonteres, og automatisk rengøring og manuel rengøring kan vælges når du bruger den hund paw renere.

Enkel Betjening: Når hunden paw cleaner er på arbejde, det skal kun en lille mængde vand (en lille mængde vaskemiddel, som er mere effektive), og derefter sætte pet ' s fødder i, tage ud hver fod efter 1-2 minutter, og tør mund med et håndklæde.

Bred anvendelse: Velegnet til store og mellemstore hunde, som Husky, schæfer, Golden Retriever, Samojedhunden, Labrador, Alaskan Malamute, osv.

Vejledning til brug:

1. Hæld en passende mængde i rent vand i pet fod skive (en passende mængde af vaskemiddel er bedre).

2. Sætte pet 's fødder i pet fod skive, skal du trykke på power-knappen, foden skive vil vaske og massere pet' s fod med en hastighed på 150RPM, og hver fod, kan vaskes i 1-2 minutter.Tag foden og tørre det med et håndklæde.

3. Efter rengøring, hæld det beskidte vand i kloakken, og skyl silikone pensel pet fod skive direkte på vandhanen (anbring ikke pet fod skive i vand).

4. Efter brug, skal du placere pet fod skive sikkert et sted, hvor kæledyr eller børn ikke kan nå det.

Specifikationer:

Navn: Automatisk Pet Fod Skive

Vigtigste materiale brandsikker ABS

Nominel spænding DC7.4V,

Bruge strøm: 6W

Nuværende: 800Ma

Strømforsyning: 7.4V1.5A

Produkt størrelse: ca 160*115*180mm/6.30*4.53*7.09 i

Pakning størrelse: ca 152*122*185mm/5.98*4.80*7.28 i

Produkt vægt: ca 0,70 kg

Bruttovægt: om 0.81 kg

Packing Liste:

Hund Paw Cleaner*1

Bemærkninger:

1. Plug produktet, skal du trykke på knappen skift, vil motoren rotere med uret, skal du trykke på knappen skift igen, motoren roterer mod uret, skal du trykke på knappen igen og vil motoren stoppe med at rotere.

2. Indikator: Efter at sætte det produkt, lyser indikatoren bliver blå, når strømmen er tændt, og indikatoren begynder at lyse til rød efter lukning.

3. Strømforsyningen skal holdes væk fra vand.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Model-Nummer Hund Paw Renere Skive
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke GoldCistern
Materiale ABS

Relaterede varer