Dette kan julekurve firmagaver indeholde til medarbejderne

En god indsats bør belønnes med en god firmagave (foto syddesign.dk)
Alle kan li en god julekurv (foto syddesign.dk)

Hver jul er det tid til at glæde hinanden med gaver. Det er en tradition i Danmark. Det er også blevet en tradition, at virksomheder giver deres medarbejdere end gave op til jul. Det kunne for eksempel være julekurver, man som virksomhed giver i firmagaver til alle medarbejderne. Julekurve som firmagaver er en virkelig god idé. Hvorfor? Fordi at en julekurve kan indeholde alle mulige forskellige ting. Har du mange medarbejdere, kan du købe det samme til alle medarbejdere i denne julekurv. For er der noget, de ikke kan lide, så kan de bare dele det med familien.

Julekurve som firmagave kan også gøre personlige til hver enkel medarbejder

Det er også muligt at gøre hvert enkel julekurv meget personlig til dine forskellige medarbejdere, hvis du har et mindre firma, hvor du kender alle dine medarbejdere godt og inderligt. Julekurve som firmagave kan nemlig godt blive en personlig gave, selv om man ofte en julekurv som den lette løsning. Det er det altså ikke altid, skal det lige siges. Hvad kan sådan en julekurv så indeholde? Læs videre her for at få en masse inspiration.

Her kommer listen over, hvad der kan være i en julekurv som firmagave

En julekurv som firmagave kan indeholde mange forskellige ting. For eksempel kan det være noget lækkert chokolade fra et godt firma. Det kan også være noget lækkert lakrids. Udover lakrids og chokolade, kan det også være vin, øl, oste, anden form for slik, kaffe eller noget helt andet. Der er altså ingen begrænsninger, selv om det som regel er en form for lækker mad, der er i julekurve. Lækker mad, som dine medarbejdere måske ikke lige selv ville gå ud at købe, fordi det er lidt dyrt.

Klik her for at finde gode julekurve firmagaver

2 thoughts on “Dette kan julekurve firmagaver indeholde til medarbejderne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.