En kuglepen med logo fungerer som et visitkort

Alle bruger kuglepenne (foto syddesign.dk)
Alle bruger kuglepenne (foto: syddesign.dk)

Markedsføring af din virksomhed kan foregå på mange forskellige platforme, og det er et marked, der er under konstant udvikling. Det handler dog kort sagt om at blive set af potentielle kunder, så din virksomhed er den, man tænker først på, når man skal bruge hjælp i netop din branche. Selvom markedet er under udvikling kan det være en idé også at huske på traditionel markedsføring som eksempelvis visitkort. Her kan en kuglepen med logo fungere som en form for visitkort; man har ofte brug for en kuglepen og vil derfor bruge den flere gange om dagen. Potentielle kunder vil derfor se dit logo gentagne gange, hvormed din virksomhed forhåbentligt vil være frisk i erindringen, hvis man står og skal bruge din type virksomhed.

 

En kuglepen med logo kan kreeres efter dine ønsker

Når du skal vælge, hvilken kuglepen med logo der skal være dit ’visitkort’, er det nødvendigt, at det matcher din virksomheds øvrige profil. Det kan derfor være godt at overveje, hvilket signal du ønsker at sende. Måske satser du på en iøjnefaldende kuglepen, hvor en tydelig farve kan være nyttig, eller også er du mere til en stilren kuglepen i enkle farver, hvor virksomhedsnavnet er i fokus. Netop virksomhedens navn og logoet er vigtigt for mange, hvorfor det kan være rart at vide, at det kan placeres flere steder på kuglepennen.

 

En kuglepen har man altid brug for

Det kan eksempelvis sidde på kuglepennens clips, hvilket har den betydning, at det bliver set, når kuglepennen sidder i en persons brystlomme, som ofte er tilfældet. Tænk desuden over, hvilket materiale du ønsker dine kuglepenne i; skal de være i et plastik materiale, eller ønsker du, at den skal være mere stilfuld i sit udtryk og være i metal? Mulighederne er mange, når du beslutter dig for at anvende en kuglepen med logo som markedsføring.

 

Klik her for at se, hvilken kuglepen med logo du skal vælge.

 

Læs mere:

Dansk firmagaver er gaver, der binder sammen

Vandflaske med logo etablerer dig i forbrugernes bevidsthed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.