Få lavet din egen kuglepen med logo i dag

Alle bruger kuglepenne (foto syddesign.dk)
Alle bruger kuglepenne (foto: syddesign.dk)

Hver eneste dag i løbet af en uge, går vi på arbejde. Alle hverdagene begynder og slutter altid med vores arbejde. Vi starter vores dag på vores arbejde, efter at vi har sagt farvel til vores familie og eventuelt afleveret vores børn i daginstitutioner. Så møder vi ind på arbejde og siger godmorgen til alle vores kollegaer. Og så begynder vores hverdag for alvor. Når vores arbejdsdag hertil er ovre, tager vi hjem til vores familie igen. Men næste dag begynder det hele igen: vi møder ind på vores arbejde.

 

Nemt at tage med på messe

Der er rigtig mange af os danskere, som bruger det meste af vores hverdag på vores arbejde. Når vi bruger så meget tid på vores arbejde, hvorfor så ikke gøre noget ekstra ud af det? Hvorfor ikke forsøge at skabe de mest hensigtsmæssige rammer for vores arbejde? Dette kan være selv de helt små ting, som kan gøre den helt store forskel. Det kan være alt lige fra, at vi har det godt med vores kollegaer til at vi har en personlige kuglepen med logo på. Det er oftest de små ting i vores hverdag, som gør den helt store forskel

 

En kuglepen med logo kan gøre en forskel

Vi bruger altså utrolig meget af vores tid på vores arbejde. Så hvorfor ikke forsøge at skabe de bedste rammer for vores arbejde? Eller hvorfor ikke forsøge, at skabe gode rammer for vores kollegaer? Ofte er det nemlig blot de små ting, som rent faktisk kommer til at gøre en forskel. Eksempelvis kan du vælge, at få lavet en personlige kuglepen med logo på. En personlig kuglepen, som du kan beholde for dig selv. En som gør dig glad. Det kan være at du har valgt en sjov eller skør farve. Det kan være at du har valgt et farverigt logo til din kuglepen. Så hver gang du ser på den, bliver du glad. Du kan hertil også vælge, at give denne kuglepen til en kollega. Og gøre en lille bitte forskel for denne kollega. Umiddelbart betyder en kuglepen med logo ikke særlig meget. Men oftest er det faktisk, de små ting i hverdagen, som gør den helt store forskel.

 

Se et stort udvalg af kuglepen med logo her

 

Kig videre herinde:

T-shirts med tryk tilbyder et udtryk og et tilhørsforhold

Gør dig umage med firmajulegave til dine ansatte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.