Firmajulegaver vælg selv er blevet populære

En god indsats bør belønnes med en god firmagave (foto syddesign.dk)
Beløn dine ansatte med firmajulegaver (foto syddesign.dk)

Endnu et år er ved at være omme, og sammen med årsskiftet følger også juleferien for mange ansatte i de danske virksomheder. Ligesom så mange år før, giver de fleste virksomheder deres medarbejdere et lille bevis på virksomhedens taknemmelighed overfor medarbejdernes indsats i årets løb i form af en firmajulegave.

Det handler om meningen

Der er tit stor forskel på, hvor stor og kostbar en gave virksomhederne vælger at give. For mange virksomheder handler det om at give noget til de ansatte, som de kan dele med deres familie derhjemme. Derfor indeholder langt de fleste julegaver fra firmaet tit chokolade, slik, vin, specialøl eller andre former for delikatesser. Som noget nyt er flere virksomheder begyndt at give deres medarbejdere muligheden for selv at vælge, hvilken julegave de får. Dette kan være mange forskellige ting. For eksempel er der ofte stadig mulighed for at vælge en kurv med forskellige ting, som man kan dele med familien. Andre gange er der tale om julegaver, som kan anvendes til fysiske aktiviteter som løbetrøjer, håndklæder, vandflasker, energidrik, skridttæller og andre ting, som man kan bruge, når man motionerer.

Flere vælger selv deres firmajulegave

Med mange forskellige virksomheder med endnu flere ansatte, der alle har deres egne præferencer for julegaver, så kan det være svært for virksomhederne at vælge den rigtige julegave til alle de ansatte.

Derfor vælger mange virksomheder nu en løsning, hvor de ansatte selv kan vælge, hvilken julegave de helst vil have.

Dette forgår nogle gange ved, at virksomheden køber sig til en tjeneste, hvor et firma tilbyder en masse forskellige julegaver i forskellige prisklasser. Her efter kan de ansatte så gå ind på firmaets hjemmeside og vælge netop den julegave, de helst vil have.

Dette er en nem og bekvemt måde for virksomheden, som sikrer sig, at alle de ansatte får det de ønsker sig. Dog kan nogle måske mene, at gaven ikke er så personlig, som hvis virksomheden selv havde valgt gaven med en speciel bagtanke.

Klik her og se mere om firmajulegaver vælg selv

 

Se også med her:

Hold dine ansatte glade ved at give firmagaver

Vil du have opmærksomhed? T-shirts tryk er en mulighed

1 thought on “Firmajulegaver vælg selv er blevet populære

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.