Kaffekrus med logo kan være med til at brande firmaet.

Sørg for at have koldt vand eller varm kaffe (foto: syddesign.dk)

I de fleste virksomheder har man en kantine, hvor de ansatte kan nyde et måltid mad eller spise deres egen medbragte madpakke. Dette betyder også, at man har brug for forskelligt service. Men hvorfor bare nøjes med kedeligt ensfarvet service, når man kan få noget der vil passe helt perfekt til virksomheden? Det er nemlig muligt at få trykt virksomhedens logo og navn på eksempelvis kopper. Og lige præcis kopper er det vigtigste sted, at få påtrykt virksomhedens logo. De bliver nemlig brugt flittigt gennem hele dagen, når man skal forsøge at få et skud ekstra energi til at klare dagens vanskelige opgaver.

Fremstå professionel til møder med kaffekrus med logo

Når man har forskellige kunder eller samarbejdspartnere på besøg i virksomheden, eksempelvis for at få forhandlet en vigtig aftale på plads, vil det også være genialt at have kaffekrus med logo. Her vil det nemlig komme til at virke ekstremt professionelt, at virksomheden har sine helt egne kaffekopper. At en virksomhed fremstår som professionel, er noget der har stor betydning for samarbejdspartnere og kunder. Det signalerer nemlig, at virksomheden har godt styr på de ting de laver. Dermed kan det være en af de ting, der er med til at give kunder og samarbejdspartnere et godt indtryk af virksomheden, hvorfor aftalen måske falder lettere på plads.

Giv kaffekrus med logo i gave

Det kan også betale sig for virksomheden, at man indkøber flere kopper end man skal bruge. Man kan nemlig give nogle af kopperne med virksomhedens logo i gave til potentielle eller nuværende kunder, hvilket være en god måde at brande virksomheden på. Her vil tilstedeværelsen af krusene nemlig være med til at plante virksomheden i hovedet på folk, således at de måske henvender sig til lige præcis den pågældende virksomhed, som den første.

Køb kaffekrus med logo hos syddesign.dk.   

 

Kig videre herinde:

T-shirts med tryk er moderne og perfekt reklame

Kuglepenne med tryk er billig og effektiv branding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.